bartinyan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Merhaba, ben amerikada okuyorum TBC`nin basinda EU accountumu satip US serverlarinda yeniden basladim. Smd ye kadar Turk bi arkadasimla Blood Furnace serverinda oynadik. Wotlk icin PvE guildi arioyoruz. Ikimizinde karakterleri transfarable eger bildiginiz herhangi bi US serverinda turk guildi yada yuksek sayida turk oyuncusu warsa cok isime yarar. Benim karakterlerim 70 hunter 70 druid, arkadasimdaysa 70 paladin rogue war. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 up! bende usteyim de,aynen arkadasin dediklerini ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 warsongda ben varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 aquila tek başına bi guild, ona katılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bende usteyim... 3 turk arkadasimla kil jaeden'de oynuyoruz. daha baska turk gormedim bu serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben anvilardayim da bende gormedim. tahir nickli birini gordum selam dedim kacti benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bebek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 2 arkadas US/Muradindeyiz daytime bir guilde oynuyoruz boylece Raid konusunda sıkıntı cekmıyoruz.. (alliance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 US de 3 senem geçti sanırım en yoğun Türk oyuncu Arthas server'ında yada öyleydi 1 sene kadar önce. Bizde zamanında Elune'da oynuyorduk yaklaşık 10 kişi civarı ama TTnet saolsun EU ya geçmemize sebep oldu. Sebep oldu diyorum Amerika vatandaşları EU dakilere göre çok çok çok daha şeker insanlar en azından oyun içerisinde. Size yaklaşımları olsun yardım çağrılarınıza cevapları olsun şahane. Hatırlarım oyuna ilk başladığım dönemlerde adamın birinden yardım isteyip bütün stv questlerini ardından ZF koşturduğunu bilirim hemde hiç üşenmeden... Bazen arıyorum o günleri ama bu internet'le bu altyapıyla US'de oynamak gerçekten çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bebek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Su aralar 200-300 ms ustune cıkmıyorum devamlı stable bı baglantıyla rahat oynıyabılıyorum. baglantım 1mbit. gercı tabıkı ısterım 50-100 msle oynamayı ama dedıgım gıbı hem oyuncuklar olsun hem gmlerı olsun gayet memnunum ve tabıkı aksam saatı onların oglen saatı oldugu ıcın herhangı bır que problemıde yasamamak ayrıca guzel oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Julifton said: US de 3 senem geçti sanırım en yoğun Türk oyuncu Arthas server'ında yada öyleydi 1 sene kadar önce. Bizde zamanında Elune'da oynuyorduk yaklaşık 10 kişi civarı ama TTnet saolsun EU ya geçmemize sebep oldu. Sebep oldu diyorum Amerika vatandaşları EU dakilere göre çok çok çok daha şeker insanlar en azından oyun içerisinde. Size yaklaşımları olsun yardım çağrılarınıza cevapları olsun şahane. Hatırlarım oyuna ilk başladığım dönemlerde adamın birinden yardım isteyip bütün stv questlerini ardından ZF koşturduğunu bilirim hemde hiç üşenmeden... Bazen arıyorum o günleri ama bu internet'le bu altyapıyla US'de oynamak gerçekten çok zor. EU'daki bazı normal serverlarda da öyle yardımcı tipler var yani =), ama server "pvp" ise düşük levella birisine whisperladıgın zaman direk ignoreu yiyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bende us tayım demek için geldim wow u bıraktım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 US warsong a gir. Xarxet diye bi guild var aquila da orda. Onlar türk gibi zaten karış aralarına kayna gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bakayim transfer ederim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 warsong a gecim mi hala gecmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 istiyosan geç. portekizce biliyosan çok faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 2 sene önce US Ilidan horde daydık mendoza ben fln... diye bi guildimiz vardı 8-10 arkadaş rahat rahat takılırdık pvp. ordan hatırladığım allianceda oynayan sarışınbomba esmerbomba ve kumralbomba nickli 3 elemanla konuşmuştuk. allianceda 100e yakın bi türk grubunun olduğunu sölemişlerdi ama artık kalmışmıdır onlardan bi eser bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben de usteyim ama eu serverlarinda oynuyorum, daha cok turk flm oluyor. hep boyle oynadik ztn us e gecmeye gerek gormuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 benim eu payment kitlendi acmiyor adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar