Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Authenticator

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, dün Blizzard Authenticator'lar elime ulaştı hesabımba aktifleştirdikten sonra ne yapsam hesabıma giremiyorum şifre yada accound name yanlış diyor ;accound manegement de serial i girerken 14-*******-4 şeklinde olan seriali çizgiler olmadan girdim bundan olabilirmi ?
Mesaj tarihi:
Zaten çizgili halini kabul etmiyor. Çizgisiz giriyorsun.

Oyuna değil account management kısmına girmeye çalış. Şuan oyun serverları zaten yok bir yere giremessin.

Edit: Birde umarım şifre bölümüne o aletteki şifreyi yazmıyorsundur. Çünkü şifren değişmedi. Sen gene eski hesap adın ve şifreni gireceksin, 2. bir şifre penceresi açılacak ondan sonra o aletteki şifreyi gireceksin.
Mesaj tarihi:
Tamamen dediğiniz gibi yapıyorum, girmiyor anlamadım nerde hata var account management'e de girmiyor ne yazıkki ,Blizzard support a mesaj attım ama cevap gelmedi daha ,kuzenimin hesabından gm'e mesaj attım suppot a yazmalısınız oyun içinden müdahele edemem dedi bekliyoruz :(
Mesaj tarihi:
nihlathak said:
Hakkaten auth'un urettigi 6 digit sifreyi girmiyosun di mi password diye? Aman derim klasik hatadir.

Hayır normal adımı ve password ü girdikten sonra bir kutu açılıyor oraya giriyorum hata veriyor üçünden biri yanlış diyor :(...
Zaten bir tane lvl70 karekterim vardı kim çalacak, durup duruken başımıza iş aldık
  • Yeni Oluştur...