zooz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Arkadaşlar, dün Blizzard Authenticator'lar elime ulaştı hesabımba aktifleştirdikten sonra ne yapsam hesabıma giremiyorum şifre yada accound name yanlış diyor ;accound manegement de serial i girerken 14-*******-4 şeklinde olan seriali çizgiler olmadan girdim bundan olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Zaten çizgili halini kabul etmiyor. Çizgisiz giriyorsun. Oyuna değil account management kısmına girmeye çalış. Şuan oyun serverları zaten yok bir yere giremessin. Edit: Birde umarım şifre bölümüne o aletteki şifreyi yazmıyorsundur. Çünkü şifren değişmedi. Sen gene eski hesap adın ve şifreni gireceksin, 2. bir şifre penceresi açılacak ondan sonra o aletteki şifreyi gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Tamamen dediğiniz gibi yapıyorum, girmiyor anlamadım nerde hata var account management'e de girmiyor ne yazıkki ,Blizzard support a mesaj attım ama cevap gelmedi daha ,kuzenimin hesabından gm'e mesaj attım suppot a yazmalısınız oyun içinden müdahele edemem dedi bekliyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Hakkaten auth'un urettigi 6 digit sifreyi girmiyosun di mi password diye? Aman derim klasik hatadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 nihlathak said: Hakkaten auth'un urettigi 6 digit sifreyi girmiyosun di mi password diye? Aman derim klasik hatadir. Hayır normal adımı ve password ü girdikten sonra bir kutu açılıyor oraya giriyorum hata veriyor üçünden biri yanlış diyor :(... Zaten bir tane lvl70 karekterim vardı kim çalacak, durup duruken başımıza iş aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar