Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ya arkadaşlar biliyorum sabah maintenance var da ben kullanıcı adımla şifremi giriyorum yanlış girdiniz diyo. Kaç saattir deniyorum. Yeni şifre istedim blizz den ona da aynısını diyo. Ama şifremle account managementa girebiliyorum. Bu benden kaynaklı bir problem deildir değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 auth serverlar tırtlamıştır, wotlk için hazırlıyorlardır vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 inşallah öledir ya valla sabah sabah wotlk dan bi gün önce hacklendim mi diye çok korktum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 siteye girebilio oyuna giremiosan serverler patlamıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 her çarşamba sabahı olan şey diye düşünüorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 dün gece 4 te yattım böyle şeyler olcak diye sonra öğleden sonra 2 de girdim çıktım işte geldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bendede sorun war ama buyuk ihtimalle wotlkdan kaynaklanan bi sorun bu die dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar