Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sandman hakkında bir kaç sorum var ?

kingpin

Öne çıkan mesajlar

ya ben şimdi arkadaştan yeni aldım ilk kitabını dur bakim adı neydi hmm tamam hatırladım "düş müziği" evet şimdi bunun konusu nedir biri bana açıklayabilir mi çünkü bişey anlamadım biraz başlarını okudum da...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

70 yil once bir buyucu ve ekibi 7 endless dan buyuk deathi yakalamak icin bir ritual yapiyolar. Buyucunun amai isi olumsuzluk plani deathi yakalayip ozgurlugu karsisinda sonsuz bir omur istiyecek.
Ama isler istedigi gibi gitmiyor Deaht yerine Dreami yakaliyor diger adiyla sandman diger adiyla morphous diger adiyla prince of stories diger adiyla..... neyse, bunu cam bir fanuse hasediyorlar. Dream etrafidaki circle of power yuzunden cikamiyo fanusden. Buyucu her gun buna teklifini yineliyor. sonunda yıllar gecıyo buyucu oluyo falan oglu bu sefer ıse devam edıyo. Bır gece dıkkatsızlıklerı yuzunden Dream serbest kalıyor ıntıkamını alıyor tekrar ruyalara alemına krallıgına dalıyor.

Anlıyork yoklugunda krallıgı allab bullak olmus falan ama en onemlısı gucunun ve otoritesini simgesi olan 3 esya kayip.
1.Olu tanrıalrın kemiklerinden yaptıgı kaski 2. kumla dolu kesesi 3. yakutu.

Sonra bizimki bunları aramaya baslıyo falan devamını anlatmıyım ama olay bu tabı hıkayeyızor anlasılır kılan ama tat katanda arada bu zencıden banane bu askerden bana ne gıbı sorular sorucaksın kendıne ama hıkayedekı her karakter butyun serının bır parcası. Imgelere ozellıkle dıkkat et cunkı ılerde dıger hıkayalerde hepsı sık sık karsına cıkıyor.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Tanri degil endless adi verilen 7 kardesten 3.su.

Sandmann dunyasinda tanrilik biraz farkli calisiyo. Ayni anda tarifte gelmic gecmis butun tanrilari gorebılıyoruz mesela.

Dream ve kardeslerı yasam evreen geldıgınden berı burdalar yasam bıtıcede bıtıcekler gıbı.....

Tanrı degıller yanı.

Iyı olup olmadıgına gelırsek, pek cevap verılmez buna hıkayenn baslarında pekde humanıst degıl ama.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...