Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Rapidshare alıcam istemeyerekte olsa paypal hesabı açtım. Hesabinizi active etmek icin kredi kartınızın hesap ekstresinde ki 4 haneli şifreyi giriniz yazdı. Oha dedim ay sonunumu bekliyicem bunun için. Sonra aklıma geldi internet bankacılığı girdim baktım . Açalı 2 günü geçmiş hala birşey gelmemiş. E ne aptal birşeydir bu paypal yahu kredi kartıyla ödeme niye koymazlar ne getirisi var bize bu aptal paypal'ın ? Birde kaç günde geliyor şifre bir bilginiz varmı ? Autodesk Maya 2009 diye bir program çekmem lazım ödevim var Cuma'ya kadar yapmam lazım yapamiyorum. Torrent'ini de bulamadım. Patlıyıcaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 torrent indir, ya da biraz daha pahalı ama Türk seller'lardan havale ile al :) aynı gün içerisinde onaylanıyor ödemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 warez sitelerine baktım şimdi, 3 linklik megaupload, 6 linklik rapidshare yüklemeleri buldum. yani premium için boşuna para bayılmaya, paypal kasmaya gerek yok. ha rapid'i sürekli kullanıyorum diyosan o zaman premium şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Rapidshare.com Türkiye Resmi Bayisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben de daha yeni kredi kartımı ekledim... ekledikten bi kac saat sonra geldi bana... tabii internet bankacılıgı acmamısım =), telefonla aradım, kadın paypal odemesinin gozuktugunu ama ustundeki numarayı soyleyemeyeceklerini soyledi ehueh... simdi bekliyorum internet bankacılıgını actırıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 garanti bankası internet şubesi kullanıyorsan Açık Provizyon yazan bölüme girdiğinde para çekildikten 10 saniye sonra oradaki rakamları görebilirsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 o 4 digit number kredi kartının senin olduğunun ispati için gerekli, bankaya telefon edersen söylüyolar. o 4 haneli numarayı yazmadanda 250 dolara kadar alışveri yapabiliyosun diye biliyorum,ama unverified olduğun bazı yerler kabul etmeyebiliyo vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 elesso said: o 4 digit number kredi kartının senin olduğunun ispati için gerekli, bankaya telefon edersen söylüyolar. o 4 haneli numarayı yazmadanda 250 dolara kadar alışveri yapabiliyosun diye biliyorum,ama unverified olduğun bazı yerler kabul etmeyebiliyo vs. Benim bildiğim heryerde 250$'a kadar yapılabiliniyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Todesengel said: Rapidshare.com Türkiye Resmi Bayisi http://www.rapidpremiumtr.com/ bunlar da bayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar