Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Rapidshare alıcam istemeyerekte olsa paypal hesabı açtım. Hesabinizi active etmek icin kredi kartınızın hesap ekstresinde ki 4 haneli şifreyi giriniz yazdı. Oha dedim ay sonunumu bekliyicem bunun için. Sonra aklıma geldi internet bankacılığı girdim baktım . Açalı 2 günü geçmiş hala birşey gelmemiş. E ne aptal birşeydir bu paypal yahu kredi kartıyla ödeme niye koymazlar ne getirisi var bize bu aptal paypal'ın ? Birde kaç günde geliyor şifre bir bilginiz varmı ? Autodesk Maya 2009 diye bir program çekmem lazım ödevim var Cuma'ya kadar yapmam lazım yapamiyorum. Torrent'ini de bulamadım. Patlıyıcaz :S
Burax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 torrent indir, ya da biraz daha pahalı ama Türk seller'lardan havale ile al :) aynı gün içerisinde onaylanıyor ödemen
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 warez sitelerine baktım şimdi, 3 linklik megaupload, 6 linklik rapidshare yüklemeleri buldum. yani premium için boşuna para bayılmaya, paypal kasmaya gerek yok. ha rapid'i sürekli kullanıyorum diyosan o zaman premium şart.
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Rapidshare.com Türkiye Resmi Bayisi
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben de daha yeni kredi kartımı ekledim... ekledikten bi kac saat sonra geldi bana... tabii internet bankacılıgı acmamısım =), telefonla aradım, kadın paypal odemesinin gozuktugunu ama ustundeki numarayı soyleyemeyeceklerini soyledi ehueh... simdi bekliyorum internet bankacılıgını actırıcam...
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 garanti bankası internet şubesi kullanıyorsan Açık Provizyon yazan bölüme girdiğinde para çekildikten 10 saniye sonra oradaki rakamları görebilirsin,
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 o 4 digit number kredi kartının senin olduğunun ispati için gerekli, bankaya telefon edersen söylüyolar. o 4 haneli numarayı yazmadanda 250 dolara kadar alışveri yapabiliyosun diye biliyorum,ama unverified olduğun bazı yerler kabul etmeyebiliyo vs.
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 elesso said: o 4 digit number kredi kartının senin olduğunun ispati için gerekli, bankaya telefon edersen söylüyolar. o 4 haneli numarayı yazmadanda 250 dolara kadar alışveri yapabiliyosun diye biliyorum,ama unverified olduğun bazı yerler kabul etmeyebiliyo vs. Benim bildiğim heryerde 250$'a kadar yapılabiliniyor diye biliyorum.
yezid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Todesengel said: Rapidshare.com Türkiye Resmi Bayisi http://www.rapidpremiumtr.com/ bunlar da bayi.
Öne çıkan mesajlar