Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Dün makine kafayı yedi ve format atmam gerekti. Çok acil olduğu için bende C:wamp klasörünü komple aldım D:'ye kopyaladım. Şimdi tekrar C: klasörünü attım ama servisleri başlarmıyor bu zımbırtı. Nasıl düzeltilir bilen eden var mıdır? Çok önemli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 servisleri yukledin mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bahsettigin sey dosyalardan ibaret degil. Arka planda surekli calisan hizmetlerden bahsediyosun. Bunlari dogrudan kopyala/yapistir ile calistirman mumkun olmayacaktir. Dosyalarin hepsini baska bir yere kopyala. Daha sonra server'i falan hepsini kur. Dosyalari tekrar yerine koy, belki duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mum_Chamber said: servisleri yukledin mi ki? Servisler wamp klasörünün içinde diye biliyorum ben yamuluyo muyum ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 riglous said: O dosyalarin hepsini baska bir yere kopyala. Daha sonra server'i falan hepsini kur. Dosyalari tekrar yerine koy, belki duzelir. Denemekde yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Administrative Tools'un altinda Services vardir. Orayi acip istedigin servisler mevcut mu diye bakabilirsin ama dedigim gibi duzgun sekilde programi yuklemezsen muhtemelen sorun cikarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 servisleri ayrica baslatman gerekiyo olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 riglous said: Administrative Tools'un altinda Services vardir. Orayi acip istedigin servisler mevcut mu diye bakabilirsin ama dedigim gibi duzgun sekilde programi yuklemezsen muhtemelen sorun cikarir. Bu wamp ne gıcık bişeymiş ya. Programı yeniden kurmayı denicem şimdi inşallah bi sorun olmaz. Ben wamp klasörünün içine kuruyor diye biliyorum bütün servisleri aquila said: servisleri ayrica baslatman gerekiyo olmasi lazim. Wampın menüsünde "Bütün Servisleri Başlat" zımbırtısı var ama çalıştırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Programı yeniden kurdum. Aldıgım yedek klasörü tekrar kopyaladım ve çalıştı. Çok korkmuştum. Cevap yazan herkese çok tşk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 wamp menusunde install apache service sudur budur olmasi lazim. ki orada yoksa bile hepsinin klasorunun icinde var, apache, mysql vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mum_Chamber said: wamp menusunde install apache service sudur budur olmasi lazim. ki orada yoksa bile hepsinin klasorunun icinde var, apache, mysql vs. Ben onları hiç görmedim iyi mi =) Direk yeniden yükledim kopyaladım. Neyse wamp hakkında bişeyler öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben de benzer bir tasima operasyonunda sadece htdocs icindeki bir klasoru tasidim 3-5 gun once, apache israrla tasidigim klasorleri ve iceriklerini gormuyor. gerci acip adam gibi arastiramadim islerin yogunlugundan, cok basit birseyi kaciriyor da olabilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar