Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 roy clayton fbi adina bir arastirma davasi ile ilgilenirken uluslararasi tehlikeli komplo ile karsilasir. bunun uzerine arastirmalarina hiz katan clayton, komplonun arkasinda eski abd ozel operasyon biriminin baskani oldugundan suphelenir. daha sonra da yaradana siginip aksiyona girisir. basrolde terorist olarak don cheadle (ocean's serisini izleyen tanir direk) ve counter olarak guy pearce (memento) var. aksiyon & gerilim kategorisinde. imdb: http://www.imdb.com/title/tt0988047/ trailer: watch?v=-w-n27F-mdU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 güzel olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 said: black rambo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben çok başarılı buldum bu filmi. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 gerçekten güzel bir film, tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 butun araplar terörist temalı bir film daha hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 değil. aslında şöyle deil araplar biraz öyle ama islam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 güzel bir film aslında, çok güzel "dinler kardeştir" mesajı veriyor, öyle bütün müslümanlar teröristtir yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hatta o filmlere çok ters bi yerde duruyor film. çok güzel gerçekten. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 daha 1 dk olmadı film başladı sıçradım yerimden bi daha yüksek sesle film izlermiyim hayır ulan o araba öyle mi patlatılır sıçtım sıçtım altıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ahahahaha spoiler hacı dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar