Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Beyler daha once sorulduysa ozur dilerim fakat wotlk icin guzel bir talent template alabilir miyim levellamak icin rahat olsun :D petli metli karisik ortaya soyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 şöyle birsey belki işine yarar. hunter lvl bm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben şöyle bir şey kullanıcam. Lvl 71 - Beast Mastery Lvl 72 - Cobra Strikes 3/3 Lvl 73 - Longevity 3/3 Lvl 74-75-76 Mortal Shots 5/5 Lvl 77 - Burdan sonrası çok önemli değil aslında, sana kalmış tamamen. Ben tercihen Focused Fire 2/2 ve Frenzy ye 1 puan daha koymayi planliyorum. Son puanda Aspect Mastery olabilir. Burda amaç petin mümkün olduğunca rahat tanklamasını sağlamak. Hiçbir şekilde max dps yada pve için bir öneri değil bu. Tamamen lvl atlarken kolaylık sağlaması için benim düşündüğüm build. @vioxx imp aspect of hawk level kasarken tamamen gereksiz. pathfinding her zaman için tamamen gereksiz. imp arcane shot yine aynı şekilde. en az 1 puan go for the throat almazsan petin yeterli focusu olmadığı icins sorun yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar