GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 evet arkadaşlar bir çok server'a şuanda migrate'ler kapanmış durumda bu durum nezamana kadar böyle kalıcak ? belirli bir süresi var mı yoksa oralara bir daha migrate açılmayacak mı ? ( paralı migrate ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 aynı konudan bende sikayetcııym benımde mıgrate etmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bizde bekliyoruz arkadaşlarla.Wotlk öncesi serverlara yuklenme olmasın dıye bellı realmler kapalı wotlk cıksın acarlar %90.Sonucta parası ıle gecıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 acilinca haber edin lutfen, sylvanas i bekliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 free migrationlar bitince acılır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Benim arkadaşlar Al-Akir'de,ben de orayı bekliyorum.Açılır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 konuyla ilgili blue response said: Free character migration generally has no impact on paid character transfers. Realms that do not allow incoming paid transfers due to high population will not allow it until the population drops - which I think is unlikely to happen in the coming days. ;) http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=6791100050&sid=1&pageNo=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar