Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ARkadaşlar ekşi sözlükte duydum bunu birkaç şarkısını indirdim çok hoşuma ggitti. Nasıl bir şey anlatayım dedim. Hani filmlerde Köy-kasaba gibi yerlerde partilerde gayda akustik gitar türevi birşeyle çalınır da iki insan kol kola girip bir sağa doğru bir sola doğru dönerler... İşte bu türden müzikleri var çok hoş Floggin Molly - Selfish Man Floggin Molly - Exiled Years mutlaka deneyin[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Bu arada ismi Flogging Molly imiş özür dilerim[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 kendileri zaten irlanda asilli amerikalilardir bol bol folk ezgileri katarlar punk müziklerine drunken lullabies en iyi albümleridir ben sevmem o ayri[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar