Pluton Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 1923'den beri bütün reklamlarımn gösterildiği bir site varmış. Aradım tardım bulamadım. Bilen var mı bu adresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Azimle işeyen duvarı delermiş. http://www.reklamlar.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben daha karışık bi adres beklerdim bu kadar zor bulduğuna göre euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 tunch said: ben daha karışık bi adres beklerdim bu kadar zor bulduğuna göre euhe Ya google'de neler aradım neler. Gittim hocaya sordum oda baya bi düşündü düşündü söyledi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Cumhuriyet Tarihi Reklam Arşivi Havasında bu başlık için bir alkış istiyorum. Lakin sanırım 1923 ten bu yana index tutmak imkansız, değil mi ? aradığını bulamazsan sana daha nice kaynak verebilirim bu arada şimdi an itibariyle üşenmedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 güzel siteymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 rep basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 başarılı bir siteymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 güzel site ilginç şeyler var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar