sdexsde Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 arkadaşlar benim evde şu anda 2.4.3 patch kurulu evde 3.0.2 yok.Ve de haftaya memlekete gidecem o yüzden merak ettim wotlk u 2.4.3 ün üstüne kurabiliyor muyum yoksa 3.0.2 yi kurduktan sonra mı wotlk kurmam lazım? bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 öyle bişey olmaz sanırsam çünkü ben 0 dan wow u kurarken arada patchler yükledim ondan sonra tbc yi kurabildim,yani wotlk öncesi patchleri yüklersin sonra cd leri kurarsın.Eğer bozmazlarsa öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Wotlk 8gb civarında bir boyuta sahip. 2.4 ve üstündeki bütün patchleri içeriyor. Yüklerken sizin sürümünüzü kontrol edip gerekirse sürümünüzü 3.0.1'e yükseltiyor. Yukarı bir sürümse 3.0.1'e geri çekiyor ve siz 3.0.1'den 3.0.3'e kadar wow klasörünüzde bulunan dosyaları kullanarak sürümünüzü yükseltebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 iyiymiş o zaman.Bide 1.6gb indirmekle uğraşmak istemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Nessarien said: Wotlk 8gb civarında bir boyuta sahip. 2.4 ve üstündeki bütün patchleri içeriyor. Yüklerken sizin sürümünüzü kontrol edip gerekirse sürümünüzü 3.0.1'e yükseltiyor. Yukarı bir sürümse 3.0.1'e geri çekiyor ve siz 3.0.1'den 3.0.3'e kadar wow klasörünüzde bulunan dosyaları kullanarak sürümünüzü yükseltebiliyorsunuz. Sanırım yanlışın var.Benim bildigim Wotlk icin Dvd dekiler + 3.0.x patch indirmistik 2 gb lık o lasım.Sildiyseniz tekrar yuklıceksınız Patch dosyalarını Yani bi dvd yetmez benim bildigim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Şuanki durum nedir almadan birşey söylemek zor. Ancak mantıken elinize wow+tbc+wotlk CD'lerini alınca hiç download yapmadan wotlk'u kurabiliyor olmanız gerekir. Aksi durum komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 FreEmoon said: Şuanki durum nedir almadan birşey söylemek zor. Ancak mantıken elinize wow+tbc+wotlk CD'lerini alınca hiç download yapmadan wotlk'u kurabiliyor olmanız gerekir. Aksi durum komik olur. bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lich king i kurunca 40mblik bi patch yukluosunuz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ee yuklemeyen oynayamayacak mı :D ılla cd den veya netten mı ındırmemız gerekmekte ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 northrend e gecirmezler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Miraul said: lich king i kurunca 40mblik bi patch yukluosunuz o kadar bu heralde 3.0.3 lük patch demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Arkadaşlar konu kirliligi olmasın diye buraya sordum bu yeni patchele gelen barber olayında skin coloru felanda degiştirme şansımız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar