Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patchle ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar benim evde şu anda 2.4.3 patch kurulu evde 3.0.2 yok.Ve de haftaya memlekete gidecem o yüzden merak ettim wotlk u 2.4.3 ün üstüne kurabiliyor muyum yoksa 3.0.2 yi kurduktan sonra mı wotlk kurmam lazım? bi fikri olan var mı?
Mesaj tarihi:
öyle bişey olmaz sanırsam çünkü ben 0 dan wow u kurarken arada patchler yükledim ondan sonra tbc yi kurabildim,yani wotlk öncesi patchleri yüklersin sonra cd leri kurarsın.Eğer bozmazlarsa öyle olur.
Mesaj tarihi:
Wotlk 8gb civarında bir boyuta sahip.

2.4 ve üstündeki bütün patchleri içeriyor. Yüklerken sizin sürümünüzü kontrol edip gerekirse sürümünüzü 3.0.1'e yükseltiyor. Yukarı bir sürümse 3.0.1'e geri çekiyor ve siz 3.0.1'den 3.0.3'e kadar wow klasörünüzde bulunan dosyaları kullanarak sürümünüzü yükseltebiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Nessarien said:
Wotlk 8gb civarında bir boyuta sahip.

2.4 ve üstündeki bütün patchleri içeriyor. Yüklerken sizin sürümünüzü kontrol edip gerekirse sürümünüzü 3.0.1'e yükseltiyor. Yukarı bir sürümse 3.0.1'e geri çekiyor ve siz 3.0.1'den 3.0.3'e kadar wow klasörünüzde bulunan dosyaları kullanarak sürümünüzü yükseltebiliyorsunuz.

Sanırım yanlışın var.Benim bildigim Wotlk icin Dvd dekiler + 3.0.x patch indirmistik 2 gb lık o lasım.Sildiyseniz tekrar yuklıceksınız Patch dosyalarını Yani bi dvd yetmez benim bildigim bu.
Mesaj tarihi:
Şuanki durum nedir almadan birşey söylemek zor. Ancak mantıken elinize wow+tbc+wotlk CD'lerini alınca hiç download yapmadan wotlk'u kurabiliyor olmanız gerekir. Aksi durum komik olur.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
Şuanki durum nedir almadan birşey söylemek zor. Ancak mantıken elinize wow+tbc+wotlk CD'lerini alınca hiç download yapmadan wotlk'u kurabiliyor olmanız gerekir. Aksi durum komik olur.

bencede
  • Yeni Oluştur...