Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Selam. Bi klip seyrettim ama hangi grup yada sanatçıya ait olduğunu bilemiyorum.Daha doğrusu başta yayınladı ama ben izlerken unuttum. Hatun önce bir karavanda sona çıkıp dans etmeye başlıyor. Onu tutuklamaya gelen polisler etraftaki insanlar felan topluca dansediyorlar.Kovboyların oynadığına benzer bir dans figürleri var. Hatun sarışın gözünden yaralı ve bir bezle bağlı! Sanırım nükkleer bir kmadde sıçramış. Bezin altından bir kez hatunun gözler yeşil parlama yapıyordu... Yardım eden hatırlayan varsa makbule geçer X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sonny j - handsfree çok heveslendin biliyorum ama hatun sonny j değil..sadece dansçı :) sonny j'in kendisi dj olmakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornalp Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 süpersin ustacım:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar