DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 arkadaşlar çok satmak istemiyorum ama para lazım bu aralar, o yüzden ii fiyat veren olursa satmayı planlıyorum sadece. abd den aldığım için Rebel XT yazıyor üstünde, avrupa versiyonu 350 D. incelemelerine bakın, gusel makina :) Canon EF 28-105 f/4-5:6 Ultrasonic lens war üstünde, başlangıç için ii bi lens sayılabilir. tr de bunların piyasası nasıl bilmiyorum, fiyat konuşuruz alıcı warsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Fiyattan bahsedersen düşünebilirim. Ne kadar düşünüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ben de öğrenmek istiyorum fiyatı.Okul dolayısıyla edinmem lazım böyle bir alet şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 fiyat belirtirsen iyi olur hakkaten. ya bunu ya da 400d yi alıcam çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tabi manita yaptın para lazım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Barbekü said: tabi manita yaptın para lazım oldu woops, yakalandık :D fiyat gerçekten bilmiyorum piyasasını yaw, netten biraz araştırayım dedim çok uçuk fiyatlar gördüm, heralde okadar deildir yani.. demi?? :) fiyatta bunların 2. el piyasasını bilen birileri yardımcı olursa çok makbule geçer. plx kazıklamaya çalışmayın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 200 yetale verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 canni çocuk mu kandırıyon lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Yurtdışından olma sıfır kutudan doğma 1.650 yedele Türkiye'den alınma 2. el şuan 700 yedelede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 o 700 daha artar, açık arttırma o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 aksesuar / objektif / ayrıntı verebilirsen bende sana bir teklifte bulunabilirim. özelden yazarsan pek makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 elesso said: o 700 daha artar, açık arttırma o zaten şuan demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar