Sacros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bu programı vista'da kullanan/kullanabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben kullaniyorum cok guzel calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Cryptload kullanıyorum ben de memnunum. Rapidden artık premium alınmaz zaten iyice bokunu çıkardılar... can said: ben bu programi kullandim butun partlari html olarak indirdi yani .rar.html olarak geldi butun part lar html yi silip rar haline getirdigimde de acmadi rar i file is corrupted hatasi verdi bi aydinlatabilir misiniz? Uzantılardaki .html'leri sil .rar'lar kalsın. Tüm partlar sorunsuz indiyse sorunsuz extract edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 programı açtığımda msinet.ocx ya da ona bağlı bir bileşenin yüklü olmadığını söylüyor, çalışmıyor yani. düzeltilebilir mi bu sorun? (vista 64bit kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar