Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bizimki ödev teslim keşke sınav olsak edit:açtım şom ağzımı bide hoca kitliyomuş yarın çizin ulan diye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 geçen yaza kadar tam bir yeşilaycıydım. geçen yaz sigaraya başladım. bu yazda içmeye.+başka bişeye..neyse halimiz duman amman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: geçen yaza kadar tam bir yeşilaycıydım. geçen yaz sigaraya başladım. bu yazda içmeye.+başka bişeye..neyse halimiz duman amman.. ohoooo ben de tam tersini yapmıştım 1 ay önce de sigarayı bırakmıştım şimdi yine iki tek kaldı pakette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Raincloud said: beer beer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 dinime küfreden müslüman olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 fastreloader said: şu an milla jovovichden daha cazip görünüyor gözüme. yarın 11 de reading vizesi var. öff ödevlerini yapıyorum ne salak şeylerle uğraşıyorum ben ya yok hayatında hiç büyük bi değişim yaptın mı ne hissettin bu nedir nasıl bir gerizekalı 17 - 20 yaşına gelmiş insanlara bu kitapları okutur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 içerek ödev yaparım geyiği ile artık kendimi bile kandıramıyorum ben sdfsd geçen gün bi tane içip testleri bitireyim dedim. bira bitti baktım testler aynen duruyo önümde.dur 2.yi de içer başlarım diyerek 4 bira içip, sabah uyanınca o testleri aynen önümde görmek.. öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bizimki ödev değil ki be hacı alıyosun laptopu kucağına açıyosun müziği yazı yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 karpuzseven said: Bir ben varım galiba vizelere çalışmayan. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bol bol için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 adamın nickiyle baslık uyuşuyo. cehennemden tavsiye veriyo bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 inatla kakaolu topkek getirmeyen marketten inatla sek süt alıyorum diğer kekler aynı tadı vermiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar