Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divine Heresy

arcane

Öne çıkan mesajlar

Bu aralar çok dinlediğim için forumda konusunu açmayı borç bildiğim grup. Dino Cazares'in Fear Factory'den sonraki grubu. Tek albümü var, 2007 çıkışlı Bleed the Fifth. Tür olarak death/deathcore diyorlar, ben de bunların yanına industrial da kendini hissettiriyor diyeceğim.

http://www.metalshop.co.il/files/images/618.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=4ldfN6Wjx0U

Videodaki ve albümdeki muhteşem vokalist Tommy "Vext" Cummings gruptan kovuldu. Yeni bir vokalist aldılar. Herhalde yakında yeni albüm için çalışmalara başlarlar.

Gürültülü müzik sevenlere tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha vidyo güzelmiş yalnız. Brann dailordan sonra yılın ikinci bomba davulcusunu da buldum sanırım (benim için dfg). Navene Koperwies den sonra tabi. Bakayım ben bu gruba.

edit: bi yukardaki mesajda bulunan vidyoya ithafen söylemiştim, ama klibi izleyince bi soğudum direk. fear factory negzeldi. industrial havası da bulamadım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

FF gibi klavye desteği, ona göre prodüksüyon, gelecek temalı şarkılar yok ama Cazares bazı yerlerde birebir FF. Yani gitar stilinden bahsediyorum. Başta farklıymış gibi geliyor. Soloydu death geçişleriydi melodileriydi tamamen death olmuş gibi geliyor ama x kez dinleyince insan farkediyor ki vokali at, Burton koy FF olur diyor insan.

Bu sebeple bana FF seven biri bu grubu da çok sever gibi gelmişti, yanılmışım. Belki de FF yerinde sayarken fazla death'e kaydım :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Videoları izledikten sonraki görüşlerimdir:

Vokalist hakkaten efsaneymiş, ses rengini falan da acayip beğendim. Keşke kalsaymış.

Basçının saçlarına hasta oldum, yalarım onları ben.

Davulcu güzel, hızlı falan, ama biraz kendini tekrarlıyomuş gibi geldi bana.

Dino Cazares te lütfen kilo versin. Rica ediyorum.

Ha bi de, bi davul Ibanez değil, o da olsun tam olsun. :D

blastbeat olunca ısınamıyorum o gruba ne yapayım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...