soulberry Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 önceden paralıyken sonradan bedava olan, ya da opsiyonel olarak bedava olan kaliteli mmorpg var mı? bi de ortaçağ teması olmasın mümkünse. star wars gibi bi şeyler yok mu? sıkıldım elf cüce ork gibi şeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 anarchy online denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yok denemedim. baktım biraz görüntülerine. çekiyorum şimdi direk. yorumlar da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 SWGemu oyna ozaman, pre-cu serverlar var bayada kaliteliymis, zaten orjinal serverlarda yakinda kapanacak SWG nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Orta çağda geçen veya yeni çağ emin değilim bir oyun var.Yani 1700 gibi bir tarihde geçiyor.Ork,elf bulamazsın.Oyunun amacı gemiler.Sadece gemiler değil.Oyunda madencilikten tut tarıma,terzilikten tut savaşlara bir çok şey var.Hem karakterinin hem geminin lvlını kasıyorsun.Harita bildiğin dünya devletler bildiğin devletler.Osmanlı devleti ve istanbul'Da var oyunda.Korsanda olabilirsin oyunda istersen.Guildler şehir kurabiliyor veya var olan şehirleri örnek istanbul alabiliyor vs.Guildlerinde lvlları var. Oyun bedava. Ayrıntı : http://vc.igg.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 anarşi onlayn indirip denedim. bi de senin korsanlı oyunu denicem. swg de denerim hazır limitsize geçmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 knayt online :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 edit dabıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar