caramel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Merak ettigim bir konu var. Ps 3 ile world of warcraft oynuyabilirmiyiz :) yane kaldırırmı ps3 wowu? ben linux kurup linuxada winows emulatörü kurup oynuyabilicegime inanıyorum ancak girismeden önce bir danısayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Oynanır nitekim yabancı forumlarda oynayanlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 kaldırır donanım olarak. su forumların linkini bilen varmı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Tabii ki kaldirir da oyle windows icin ayarlanmis CD'leri takip dogrudan oynaniyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 caramel said: ben linux kurup linuxada winows emulatörü kurup oynuyabilicegime inanıyorum ancak girismeden önce bir danısayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 RAMi yetmez, surundurur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 benim yan komşu oynamaya çalışıodu başardı bilmiorm ama evet oynayanlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar