ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Oda TV haberiymiş, ben barbunide okudum; cp leme olayını pek sevmiyorum da bence irdelenmesi gereken bir şeydi bu. Buyrunuz: http://www.barbuni.com/index.php?cmd=7&textID=7939 said: Sabah gazetesi 59 kupon karşılığında, 100 temel eser içerisinden seçilen 50 kitap dağıtacaktı. Bu kitapları da Sabah, kendi yayınevi olmasına rağmen, Taraf gazetesini çıkaran Alkım Yayınevi’ne bastıracaktı. BU DA TARAF'IN SABAH'A KIYAĞI! Odatv.com olarak; “Sabah’tan Taraf’a milyon dolarlık kıyak” başlıklı haberimizde, Sabah gazetesinin kitap kampanyasından bahsetmiştik. Sabah gazetesi 59 kupon karşılığında, 100 temel eser içerisinden seçilen 50 kitap dağıtacaktı. Bu kitapları da Sabah, kendi yayınevi olmasına rağmen, Taraf gazetesini çıkaran Alkım Yayınevi’ne bastıracaktı. Taraf gazetesinin mali sorunlar yaşadığı biliniyor ve gazetenin kaynakları daima geçiştirilerek cevaplanıyordu. Bu kampanya sonucu, kitaplar için ödenecek milyon dolarlık ücretlerle, Taraf’ın ekonomik sorunları hafifleyecekti. İşte Sabah’ın bu kampanyası, gazeteye 58 bin dolaylarında artı tiraj getirdi. Sabah gazetesinin tirajı, kitap promosyonuyla birlikte tam 58 bin 650 arttı. Kısacası Sabah’ın Taraf’a yaptığı milyon dolarlık kıyağın karşılığı tiraj olarak döndü. odatv.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 İyide Taraf'tan değil kendi yayın evinden bastırsaydı gene de kitap promosyonu sayesinde tirajı artacaktı zaten. Taraf ile milyon dolarlık anlaşmanın tiraj artışı ile alakası yok.Taraf Sabah'ın bu işinin kaymağını yiyor mu? Yiyor.Orası ayrı.Tiraj artmasının sebebi Taraf değil promosyon yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 taraf batmamali batarsa liboslarin akpli degilim ama akp rullaz diye arkalarian gecicekleri kismen bagimsiz ne bok oldugu belli olmiyan bir gazete kalmiycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Aydınlık 1-2 hafta önce yazmıştı bunu. Ayrıntılı bilgi isteyen olursa diye söyledim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar