oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 RC1 sürümü çıkmış durumda. kullanan eden var mı? ben şimdi indirip kurdum ben. 110mb ram yiyor alet oha yuh çüş dırsss dedim. equalizer yok, varsa da ben göremedim. nasıl bi player bu yav. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Benim pek hoşuma gitmedi ya çok ram yiyor. Üşengeç arkadaşlar için link http://getsongbird.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bs player varken entel takılmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 SoulCube said: bs player varken entel takılmayalım. Gomplayer varken Bsplayer entel kalıyo bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 winamp + vlc kombosu,herseye yeter ama bs de kraldır yeri ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ben bayadır Gom kral diye düşünüyorudum ama bazı .mkv dosyalarında bazı altyazılar kayboluyordu,Bs Player pro kurdum hepsi babalar gibi gözüküyor.Ayrıca gom kullanırken ileri geri sarma konusunda gene matroska dosyalarda takılıyordu, BS player pro ile oda düzeldi. Bs Player (üzülerek söylüyorum) daha iyi GOM'dan.Keşke olmasaydı Gom'a sempatim vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fortuna said: Ben bayadır Gom kral diye düşünüyorudum ama bazı .mkv dosyalarında bazı altyazılar kayboluyordu,Bs Player pro kurdum hepsi babalar gibi gözüküyor.Ayrıca gom kullanırken ileri geri sarma konusunda gene matroska dosyalarda takılıyordu, BS player pro ile oda düzeldi. Bs Player (üzülerek söylüyorum) daha iyi GOM'dan.Keşke olmasaydı Gom'a sempatim vardı :) Codec eksiğin vardır yada gomplayer son sürümü değildir. Ben hiç öyle sorunlarla karşılaşmadım. Çok MKV izledim ama hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fortuna said: Ben bayadır Gom kral diye düşünüyorudum ama bazı .mkv dosyalarında bazı altyazılar kayboluyordu,Bs Player pro kurdum hepsi babalar gibi gözüküyor.Ayrıca gom kullanırken ileri geri sarma konusunda gene matroska dosyalarda takılıyordu, BS player pro ile oda düzeldi. Bs Player (üzülerek söylüyorum) daha iyi GOM'dan.Keşke olmasaydı Gom'a sempatim vardı :) Pluton said: Codec eksiğin vardır yada gomplayer son sürümü değildir. Ben hiç öyle sorunlarla karşılaşmadım. Çok MKV izledim ama hiç olmadı. http://www.gomlab.com/gforum/viewtopic.html?t=2411 O sorun bu sorun. Belli bir sorun ama bence gom player no more supported. Yeni versiyon da gelmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 4 ay falan oldu kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bunneh said: 4 ay falan oldu kullanıyorum Düşüncelerinide yazsaydın baride göremediğimiz bişiy varsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bs Player radyoda saçmalamaya başlayınca aklıma geldi kurdum. Ekolayzır'ı olmaması büyük bir eksisi ama ben zaten kullanmadığımdan dolayı pek sorun olmadı. Onun dışında sağ tuş lyrics aratma olayını sevdim kullanıyorum çoğu şarkıda. Add-On'larında yararlı bi kaç tane var onları kurdum tarayıcısında mouseun orta tuşuna basıp aşağı-yukarı gidebilme olayı olsaydı tadından yenmezdi benim için. Edit: Tamamdır orta tuş ile kaydırma olayınında nereden açılacağını buldum çokzel oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 vlc bana yetiyoda artıyo bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bunneh said: 4 ay falan oldu kullanıyorum "Eee ben de genel merkeze gittim dun gece, ne diyolar?" havasinda olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar