Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mozilladan Media Player: Songbird

oper

Öne çıkan mesajlar

Ben bayadır Gom kral diye düşünüyorudum ama bazı .mkv dosyalarında bazı altyazılar kayboluyordu,Bs Player pro kurdum hepsi babalar gibi gözüküyor.Ayrıca gom kullanırken ileri geri sarma konusunda gene matroska dosyalarda takılıyordu, BS player pro ile oda düzeldi.

Bs Player (üzülerek söylüyorum) daha iyi GOM'dan.Keşke olmasaydı Gom'a sempatim vardı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:
Ben bayadır Gom kral diye düşünüyorudum ama bazı .mkv dosyalarında bazı altyazılar kayboluyordu,Bs Player pro kurdum hepsi babalar gibi gözüküyor.Ayrıca gom kullanırken ileri geri sarma konusunda gene matroska dosyalarda takılıyordu, BS player pro ile oda düzeldi.

Bs Player (üzülerek söylüyorum) daha iyi GOM'dan.Keşke olmasaydı Gom'a sempatim vardı :)

Codec eksiğin vardır yada gomplayer son sürümü değildir. Ben hiç öyle sorunlarla karşılaşmadım. Çok MKV izledim ama hiç olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

Pluton said:
Codec eksiğin vardır yada gomplayer son sürümü değildir. Ben hiç öyle sorunlarla karşılaşmadım. Çok MKV izledim ama hiç olmadı.

http://www.gomlab.com/gforum/viewtopic.html?t=2411

O sorun bu sorun. Belli bir sorun ama bence gom player no more supported. Yeni versiyon da gelmiyo zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bs Player radyoda saçmalamaya başlayınca aklıma geldi kurdum. Ekolayzır'ı olmaması büyük bir eksisi ama ben zaten kullanmadığımdan dolayı pek sorun olmadı. Onun dışında sağ tuş lyrics aratma olayını sevdim kullanıyorum çoğu şarkıda. Add-On'larında yararlı bi kaç tane var onları kurdum tarayıcısında mouseun orta tuşuna basıp aşağı-yukarı gidebilme olayı olsaydı tadından yenmezdi benim için.

Edit: Tamamdır orta tuş ile kaydırma olayınında nereden açılacağını buldum çokzel oldu şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...