pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 #119 buraya kadar yazılan ve bundan sonra yazılacaklar kural degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 GwindonSurion said: #117: yeni gelenlere: said: Hoşgeldin arkadaşım.ben Şevki.18/f/ant.sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danışmalısın vs. hakkında biraz bilgi vereceğim.bu arada hem forumlarımıza alışırsın hemde alışma zorluğu çekmezsin. Forumlarımız hakkında öneri, şikayet, hata gibi konular,paticik.com hakkında bilgiler bölümü için ; Paticik.com bölümümüze bakabilir, bu konular hakkında konu açabilirsin.Artık sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyebilirsin. Bir Anime,Çizgi film hastasıysan Çizgi Dünyası , şiir, hayal, düş, umutlar vs kısaca yazı yazmak, içini dökmek ve gönderilen diğer şiir ve yazıları okumak yorum yapmak için Karalama Defteri , Sinema,TV, dizi, filmler hakkında Vizyon , yerli yabancı gruplar,eski,yeni şarkılar ,sanatçılar,gitar,bateri vs ilgileniyorsan Müzik , İnternet hakkında herşey,flash siteler, hız problemleri, bulunan değişik siteler vs için İnternet , her türlü donanım sorunu için Donanım , Klasik anlamda rpgler, sistemler, dünyalar ilgileniyorsan Masaüstü , geçmişte neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylaşıp,yorumlamak istiyorsan Tarih , her türlü kişisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmiş kısaca Kişisel , Çizimler, tasarımlar, görsel sanatlarla ilgili herşey için Görsel Sanatlar ,Üniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardımlaşma için Eğitim , eğer sende bir hayvanseversen,pet konuları için Pati Pet , Tavsiye edilesi lokanta, restoran, bar, vb fikirleri paylaşmak istersen Gezdim Tozdum tam senin için :) Bunların dışında geniş bi MMORPG bölümlerimiz var.Ayrıca Pazar Alanı 2. el alım satım konuları için hizmetinde.Paticik bünyesinde ki soldat serverı için Soldat bölümü, Mame serverı için Mame bölümleri forumlarımızda mevcut.PC oyun meraklısı isen Bilgisayar Oyunları bölümü, Playstation, Xbox gibi konsol meraklısı isen Konsol bölümü tam sana göre ;) HA yok ben DOTA oynamaya geldim diyosan Paticik Warcraft serverı için Warcraftbölümüne girmen lazım.UO serverı falanda var burda :) Bunların dışında eğer okumadıysan Emaleth'in yazdığı Yeni gelenlere ögütleri okuman iyi olacaktır.Bu bir c/p dir.ben bunu oturup senin için yazdım.bu yazdıklarımı okumadan çalarlar.ben fistan eheh.çalanlarda gay.lol. konu açarken büyük harfle yazman, hatta anlatırken bile büyük harf kullanman athea başta olmak üzere diğer üyelerimizide rahatsız edebilir.bu yüzden buna dikkat etmelisin. Eğer bi konu hakkında topik açacaksan da ilk önce o konu hakkında daha önce yazılmış bişi varmı diye Arama linkine girerek kontrol edebilirsin.fakesen sıkı tutun.yörüngeye uçmak için kemerlerini bağla.ansızın aramızdan uzaklaşabilirsin. Saygılar. yazısını yazmak için herkesin içi gider #120 bu yazıyı kimsenin okumuyacağını bildiği halde koyanalara şaşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 #125 sadece son mesajı okuyup mesaj attığınız anlaşılırsa karizmayı çizdirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 #126 - elesso gibi böle sayfa tepesinde post atmak ayrıcalık sayılır. özellikle de güzel bi espri patlatmışsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 #127 - patide sapmayan konu yoktur, az post atılan konu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 #128Takım tutanlar Fenerbahçeliler ve anti fenerliler olarak ayrılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 #129 fenerbahçeliler paticikte de fenerbahçelidirler, farkedilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 #130 bazı patiler böle gördüünüz gibi futbolla kafayı bozmuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 # 131 pati pati caydan gecmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 # 132 phorum scripti gerçekten hızlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 # 133 CUOMD baktım göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bu topicteki postlar 500 ü geçer ( geçmezse geçirtirim ) uuuuu çok iddaalı yeaa eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 134- akliniza birsey gelmisse bilin ki onu coktan yazan biri olmustur, aramaya inanmalisin bunu yazmak icin girmistim Ardeth said: #88 Area masterz are son of a bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 #135 - When in doubt, montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 #136 yolda yururken bir arabanın arka camında "0534XXXXXXX aramasan bile mesaj at" diye bir yazı gorurseniz sasırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 #137 konu ile alakasız şeyler yazanları bir süre sonra görmezden gelmek ama zaman zaman bişey demeden duramamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 #138: sorunlarla karşılaştığınızda 3/4 oranı ayar vermeye çalışırkene 1/4oranı yardım etmeye çalışır. az gözükmesin, bu oran iyi bir orandır. çünkü her derdinizi çözer #139: görsel sanatlar, donanım&yazılım, patinaj bölümlerinde bu yardım oranı daha yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 #140 benim gibi uykusuzluk çeken insanlar olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 #141 En sevdiğim modun Ardeth olduğu Ardeth said: #88 Area masterz are son of a bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 #141 trollemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 #142 bu topic en iyi post kasma aracıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 #143 Ayar verildiğinde , noluyoruz demeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 #144 Uplamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 #145 balonluysan ve saçmalıyorsan, fake damgasını yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 #146 Paticik aslında çoktan üye alımları kapanmış bir komünütüdür.Üyelik alıp varlık göstermeye çalışanalr itinayla geri püskürtülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar