Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 http://thepiratebay.org/torrent/4494072/World_of_Warcraft_-_Wrath_of_the_lich_king_WOTLK-EU 5 gün var ama daha şimdiden nete düşmeye başladı ^oo^ Bu sürüm wow+bc+wotlk içermekte. Bu yüzden biraz büyük bir boyutu var ama şunun habercisi 13'ü olmadan çok daha önce WOTLK sürümü nette yer alacak. Link güvenilir ve bu versiyon kullanıldığında live serverlara bağlanırken bir sıkıntı yaşanmıyor. ps: siteye erişim engelli olduğu için sayfa görüntülenemiyor hatasını alabilirsiniz aa bu çalışmıyor demeyin :) ps2: oyunu çıkış tarihinde temin edemeyecek olanlar için avantajlı bir yol gibi görünüyor. Kişisel güvenliğiniz için taramanızı yapmayı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 koymuslardır beta clientı wotlk diye heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oyun dvd leri 7.de depolara ulasti gibi bi haber okumustum. dogruysa dogaldir dusmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Unless they patch the game bf going live that is , my brother used this and he has no problems said: Gibi yorumlar gelmiş başka bir sitede beta olsaydı fark edilirdi :) Tabi ben yükleyip test etmediğim sürece %100 bir güvenilirliği olamaz bu yorumun, o kısmı es geçmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Evet ayrıca yarın US versiyon WOTLK kurulumu nette yer alıyor olacak hemen ardından EU düşer. Bende beklemiyordum bu kadar erken olacağını ama KEY satışı yapan siteler çaktırmadan nete sürüyor diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 1 saate gorecez bakalim neymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Nessarien said: Unless they patch the game bf going live that is , my brother used this and he has no problems said: Gibi yorumlar gelmiş başka bir sitede beta olsaydı fark edilirdi :) Tabi ben yükleyip test etmediğim sürece %100 bir güvenilirliği olamaz bu yorumun, o kısmı es geçmiyorum :) zaten beta client ile oyuna girilebilecek, sorun cıkarmıyo yani. sonraki patchlerde belki yamukluk yapar diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 toggie said: zaten beta client ile oyuna girilebilecek, sorun cıkarmıyo yani. sonraki patchlerde belki yamukluk yapar diyolardı. Beta feedback için clienta dahil olan bir uygulama var eğer o çalışmıyorsa sürüm beta sürüm değil demektir. Fark edilirdi derken onu kastettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 After the installation you can play wow, so there is no restriction. guzel guzel simdiden yukleyip hazir bekleyebilicez .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bu piratebay e giremiyorumki, hay allah ya kapamış mahkeme bunu da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dns falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 piratebay bende açılıyor, açamayanlar için farklı bir siteye upload ettim torrenti: http://www.dosyasitesi.com/upload/1048340255 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 heh siteye giremeyen trackerina nasil baglanacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Evet, torrent le bitmiyor. Tracker ı de banlı kardeşim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Tracker farklıdır diye düşündüm, hele sen bi indirde söyle bize fake mi deilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 İndirdim yükledim ve patchledim sorunsuz bir şekilde, fake değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 su anda wotlk client ile oyuna giremeyeceginize gore neyi test ettiniz merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fake olup olmadığını, yoksa tabii ki de key olmadan herhangi bir şekilde test edilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 buradan bende cektim kurdum patchledim.live serverlara sorunsuzca baglaniyor ve oynaniyor.orijinal oyun isodur.test ettim onayladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 WoWdataenGBrealmlist.wtf dosyasını bi check edinde, farklı bir ip olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hepiniz hackleniceksiniz muhahaha!! asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Argue said: WoWdataenGBrealmlist.wtf dosyasını bi check edinde, farklı bir ip olmasın set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com set portal eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Dns ayarlarını değiştiridim indiriyorum bende ama indirip kurmuş birisi acaba bana bunu ISO olarak WOTLK mu olduğunu ve virüs taramasından falan geçirdiyse sonucu söylerse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Evet iso olarak WotLK ve en azindan Avast'a göre virus free :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 indirdim kurdum oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar