Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ya bi kaç yerde aoc gördümde warhammer gördüğümü hatırlamıyorum d&rlarda falna satılıyor mu? istanbul avrpa yakasında nerelerde satılıyor oyun ve fiyatı ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dnr ve mavishop da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 50 ytl fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 danke gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Taxim'deki megavizyon un orda Collector's Edition da satiliyor eger ilgini cekerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Guru said: Taxim'deki megavizyon un orda Collector's Edition da satiliyor eger ilgini cekerse. Taksimdeki Megavizyon uzun suredir kapali eger bu hafta acmadilarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Yeşilköy Airport AVM de 1 adet Collectors edition bulunuyor, bikaç adet de standart bulabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yeni konu açmiyim şimdi sistem reqlere baktımda onlara pek güven olmuyor siz kendi sisteminizle oyun deneyiminizi bi yazıverseniz özet olarak çok bişi istemio sanırsam oyun ama?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 şimdi ilk once 1.8 core2duo 1 gb ram 256 mb harici nvidia geforce 8600se makinada calısmadı duzgun laptop olur makinanın kendileri sonradan 4 gb ram taktım medium high karısımı bi olayda oynuyorum oyun 1.5 le 2 gb arası ram yiyor bunu goz onune al o sitesinde yazan 1 gb ram zırvası yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Seru said: Guru said: Taxim'deki megavizyon un orda Collector's Edition da satiliyor eger ilgini cekerse. Taksimdeki Megavizyon uzun suredir kapali eger bu hafta acmadilarsa. mekan olarak degil konum olarak tarif etmek amacli soylemistim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar