Argue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bir zamanlar bolca vakit harcadığım, muhteşem bir oyunu paylaşmak istedim. SVEN Kontrollere alıştıktan sonra oyun inanılmaz güzel ve eğlenceli, her level atladığınızda değişik pozisyonları görmek mümkün :D. Oyunu klasörünü zipleyip upload ettim. Setup gerektirmiyor sadece zip ten çıkartıp oyuna başlayabilirsiniz. http://rapidshare.com/files/161848651/Sven.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 koyun düdüklemece oyununu 10 yil once falan oynadim diye hatirliyorum ama =D belki de bu degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yok bayadir var zaten oyun olabilir yani =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 cok iyi yapmıslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 eğlenceli ama kontroller çok kolpa ya, daha 1. levelı geçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 maslak ışıkun kütüpanedeki tüm bilgisayarlarda vardı bu oyun. ne zaman kütüpaneye insem herkes koyun düdüklüyordu :D Not: kütüphane kantin gibiydi orda, kütüpane kuralları yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 windowed mode lazim tabi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar