Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Selamlar, bi kitap arıyorum ama kitapyurdunda falan bulamadım. Google'de aradığımdada dandik dundik kitap satıcıları çıktı. Böyle bildiğiniz kredi kartı ile sipariş verebileceğim bir kitap sitesi biliyo musunuz? yada siteleri... Aradığım kitap : A'dan Z'ye Pazarlama - Philip Kotler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Yazarın adının doğru olduğuna emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Philip Kotler olcaktı nerden çıktıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 http://www.mediacatonline.com/tr/home/index.asp kendi yayınevinden buldum sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ideefixe Burda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Pazarlama mı okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Pandora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Çokakıllıadam said: Pazarlama mı okuyorsun? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 banada biri A dan Z ye C programlamayı bulsun yazarınını unuttum ama türkce olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Pluton said: Çokakıllıadam said: Pazarlama mı okuyorsun? Evet. Ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Çokakıllıadam said: Pluton said: Çokakıllıadam said: Pazarlama mı okuyorsun? Evet. Ben sdf Nerde okuyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Akdeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Çokakıllıadam said: Akdeniz hadi ya. Sosyal Bİlimlerde mi yoksa ilçesinde mi ? Sosyal bilimlerdeysen kesin tanışıyoruzdur =) BEn SDÜ'de okuyorum da orda okuyan arkadaşım yok yakınlarında takılırdık sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Sosyal bilimlerde sdf Eklesene msnden konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar