Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Wow klasörümde itemnamecache.wdb diye bir dosyayı silemediği için error verdi update sırasında.elle de silemiyorum döngüsel artıklık denetimi hatası veriyor.ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 unlocker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 güvenli kipde silmeyi denesen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 güvenli kipi denedim sistem geri yükleme yaptım virüs taraması yaptım o da açamıyorum kafayı yiyeceğim birazdan.bir de unlocker deneyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 tamam hallettim ama şöyle,hala dosyayı açamıyorum veya silemiyorum ama bir arkadaşım update edilmesi gereken dosyanın update edilmiş halini gönderdi blizzard'ı "kandırarak" oyuna girdim.geçici çözüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar