Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Zaten pek kapatmamda arada kapatmak istediğim nadir anlarda da kapanmıyor. Kapanıyormuş gibi fake atıyor, Sadece desktop resmi kalana kadar ilerliyor orada takılı kalıyor. XP SP3 kullanıyorum, yeniden başlat bilgisayarı kapat seçenekleri işe yaramıyor işte kısacası. neden yapabilir böyle bir şey patchi falan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ethernet kartını kullanıyormusun ? kullanıyorsan kablosunu cıkart bi öyle dene kapatmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kullanıyorumda denedim onu bişey güncelleme yada check mi ediyor diye ama sonuç aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 araştırcam bunu, büyük ihtimalle yarın bişiler yazarım gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 eyvallah makbule geçer uyuz ediyor. Ayarlarım düzgün kayıt olmuyor. Masa üstünde babam için rahat kullansın diye bir tarafa istiflediğim simgeler düzgün kapatılmadıktan sonra olması gerektiği yerde olmuyor falan işte bildiğiniz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hocamla bunu konuştum, tabi haliyle pc yi görmeden bişi demek olmaz dedi. kim bilir belkide tek çaresi formattır dedi. pcinde exchange server mı var yoksa onu merak ettim :) yada bu problemin doğmasına neden olan bir program mı kurdun ? servislerin kapanması uzun süren programlar var. ethernet kablosu ve ethernet kartıda buna neden olabilirdi ama denemene göre sorun bundan da değilmiş. pc de yüklü bir server mı var yada program yuklemesınden kaynaklanmış olabilir mi ? format sanırım kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yanıt vermeyen bi programdan dolayı olması kuvvetle muhtemeldir. kendimden biliyorum edit: böyle yazınca da kendimi bir yanıt vermeyen programmış gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 registry bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ccleaner ile registry'i sürekli temizliyorum ondan olduğunu sanmıyorum. Exchange server gibi bişeyde yüklü değil pek işim olmaz öyle şeylerle. Yanlız bugün internet kötüydü acaba virüsmü yedim diye tarama yaptırdım 1tane trojanımsı dosya buldu. Artık kapanıyor ama kapandıktan 1sn sonra tekrar açılıyor.İlginç yani. Downloadlar bitsin format atıcam olmassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar