godzilla112 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Şimdi siteyi Flash MX2004 professional'da yaptım publish'e girdim ordan HTML olarak publish ettirdim. Fıstık gibi oldu ama yanında .swf formatında bir dosya daha çıktı ve o lazım. Yani bu .swf formatlı dosya upload ediliyor(geocities'e fln) fakat siteye girdiğimde o .swf formatlı dosyayı görmüyor ve tabiki site simsiyah bir şekilde açılıyor... Sonuç olarak hangi formatta publish edicem, nasıl upload edicem vs..[signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 .swf ile html dosyasını aynı klasöre upload etyisen sorun olmaz, tabi html kodlarına bak belki sorun vardır[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ya aynı klasörede yani ikiside geocities/ ....swf de html kodlarındada hata olcağını sanmam çünkü flash yazdı sen böyle diyince aklıma bişey geldi bir deniyeyimde yinede yardım bekliyorum..[signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Oke oldu galiba da ben açamıyom bakmak isteyenler hiç bir button çalışmıyor ama NBA-TR ha bide site çok eski yani haberler fln[signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar