godzilla112 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Şimdi siteyi Flash MX2004 professional'da yaptım publish'e girdim ordan HTML olarak publish ettirdim. Fıstık gibi oldu ama yanında .swf formatında bir dosya daha çıktı ve o lazım. Yani bu .swf formatlı dosya upload ediliyor(geocities'e fln) fakat siteye girdiğimde o .swf formatlı dosyayı görmüyor ve tabiki site simsiyah bir şekilde açılıyor... Sonuç olarak hangi formatta publish edicem, nasıl upload edicem vs..[signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 .swf ile html dosyasını aynı klasöre upload etyisen sorun olmaz, tabi html kodlarına bak belki sorun vardır[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
godzilla112 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ya aynı klasörede yani ikiside geocities/ ....swf de html kodlarındada hata olcağını sanmam çünkü flash yazdı sen böyle diyince aklıma bişey geldi bir deniyeyimde yinede yardım bekliyorum..[signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L
godzilla112 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Oke oldu galiba da ben açamıyom bakmak isteyenler hiç bir button çalışmıyor ama NBA-TR ha bide site çok eski yani haberler fln[signature][hline] Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L
Öne çıkan mesajlar