Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bi site açtık başımıza iş aldık. 88 li ipl er sorunsuz girebilirken 78 le başlayan ip ler zaman aşımı sorunu alıyorlar tunnel siteleri ile girebiliyorlar. Bunun sebebi ne olabilir. Bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 güncel değildir routerların ip tabloları belki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 smile adsl kullanıorm genelede 78 li ip alıorm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bende malesef 78 li ip alıyorum. routing de sorun var. trace edersen görürsün zaten. paketler istanbulda bi yere gidince sıçızlıyor. ama bendeki sorun şu an kalkmış gibi görünüyor. gecenlerde vardı. 1 haftaya düzelir herhalde senin sorunun da. bu arada senin sitenin adresi neydi? neyse buldum siteni. ama sorun senden değil ttnetten kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Eyvalla oper ticket açtım hostinge zaten onlarda 24-72 saat arası bir süre de düzeleceğini söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar