Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Ben windows xp kurarken hard diskimi ikiye bölmüştüm şimdi onu tekrar birleştirmek istiyorum nasil yaparim yardimlarinizi bekliyorum.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Tekrar Kurman Lazım F disk Cekiceksin..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 bütün hard diskin içindekilerin silinmesi gerekecek bunu windows xp den yapamayacağın için bi adet bootable win98 cdsi ilen açıp iki hdd yede temiz bi format daha sonra fdisk ile iki partitionıda silip tek partition haline getirip aktif hale atıyıp daha sonra o partitiona format atacaksın(normal format quick olmaz) anlıcaan ince işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Nasıl Xp De Olmaz.. ßen Xp de yapııyorum su anda Formatıda Fdıskde ..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kenk sen bitane cd al makinanı cd den aç güzelce. ms dosda baslat aletini. fdisk yazıyorsun enter a basıyorsun ve karsına seçenekler geliyor. mantıksal sürücü sil bölümüne geliyorsun. eyer 2 partişın varsa ilşk once 3. mantıksal bölümü siliyorsun sonra 2.yi sonra 1. yi hiç bir partişının kalmadı. hdd bomboss esc ye basıyorsun yeniden fdisk in açılış menusune donuyorsun dos bölümü oluşturma basıyorsun 1. dos bölümünü oluştur a basıyorsun bişiler yapıyor fln o işte sana bir şey diyor. abijim senin hdd en atıyorum 10gb tamamını birinci dos böülümü yapiimmi diyo sana orda enter a basarsan tek bölüm olarak kalır. oraya 5000 yazarsan veya %50 yazarsan 1.cil dos bölümü 5gb olur bida bekler ikinci dos bölümü oluşturmaya basarsın. 2. dos bölümüde sana 5000 gb yer kaldı der. enter a basarsan orda 2 bölüm olur yook ben 3 bölüm yapıcam dersen bida %50 yazabilirsin. 5gb i busefer 2ye böler. dos bölümlerini oluşturduk. şimdide mantıksal sürücü tanımlamaya geldi sıra . sanırım 4. seçenek olması lazım onunda birinci dos bölümünü seçiyorsun. c: yi yani esc esc yapıyorsun fdisk ten .çıkıp aletine restart atıyorsun. ve yine cd den açıyorsun makinanı ms dosta açıyorsun tekrar düz format tıyorsun makinana c: ye ve d: ye olay bitmiştir.[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 neden bu kdr kastırdınız? xp cdsini takıp cdden boot ediosun, win xp yüklemesi için entera bastıktan sonra karşına gelen we mewcut partitionları gösteren ekranda delete partition özelliği hangi tuşdaysa(aşağıda yazar hangisinde olduğu) basıp siliosun. ardından tertemiz bi local disk c sürücün oluo xpni kuruosun...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar