Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ya network m.p yapmak için register falan filan oldum fakat cheeck your bilmem ne bilmem ne 100o defa download ediyor yoksa serverin kapalı olması nedeniylemi bu dava[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 demo serverları down , muhtemelen normal serverda down zaten orjinal olmadığı için o hatayı alıyorsun muhtemelen bende alıyordum çünkü. westwood diye bir şirket kalmadı galiba ea ya kaydı direk serverlarda kapandı sanırım =([signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 unutun o işi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 yanliz networkden (lan) oyniyabilirsin, kopya oyun ise registryden nox un entry lerini bulup diger bilgisayardaki cd-key i degisitirmen lazim (rastgele degistir hata vermez). harika zevkli oluyo lan uzerinden :) ahh nostalji oldum yuklemek var simdi noxu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 o dediğinde gazoz ağacı be babam ben diyorum başka başka adamlarla kapışmak istiyorum hay westfood musun nesin ne m*k waardı kapandın ya[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 network demissin ondan sey ettim, neyse westwood u unut sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 böyle güzel oyunların batmasına sinir oluyorum ya:([signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ewt berbat bi his düşünmesi bile berbat herhangi birisi cafe vb. yada inti güzel birisi server açamıyomu ya internet için uf uf uf[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar