Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzlenesi diziler..

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, bu aralar pek bi dizi izleme keyfim var. Daha önce izlediğim dizileri sıralayım sonra nasıl bişiler istediğime geçiyim, belki patide konusu açılmamış yada benim görmediğim ilginç diziler olabilir. Dizi bulamıyorum =)

Lost - 4. sezon 4. bölüme kadar geldim ama baydı artık çok değiştirdiler diziyi.

Prison Break - Hala heyecanla devam ediyorum izlemeye.

Heroes - Çok beğendiğim diziler arasında bunuda haftalık takip ediyorum.

Terminator - Sarah Connor, Knight Rider, Dexter, Kylie XY

Dexter'a ve terminatore yeni başladım.

Bana böyle komedi olmayan dizi tavsiye edebilir misiniz ?

Daha çok heroes tadında varsa güzel olurdu.

Not: şimdi birisi sorarsa diye söylüyorum, komedi istemememin sebebi ingilizcem fazla iyi değil altyazı olsada bazı esprilerde böle mal gibi bakıyorum ne demek istedi falan diye. Hele bide altyazı yanlış çevrilmişse o zaman vay halime, diziden nefret etmeme sebep olmasın diye izlemek istemiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Stargate yemeğinin tarifini vereyim:

Malzemeler:
Stargate (1994) film
Stargate SG-1 (1997) 10 sezon dizi
Stargate: Atlantis (2004) 5. sezonu yayınlanmakta olan dizi
Stargate SG-1 "The Ark Of Truth" (2008) DVD filmi
Stargate SG-1 "Continuum" (2008) DVD filmi

İzlenişi:
1994 yapımı Stargate filmi izlenecek.
Ardından Stargate SG-1 dizisi 8. sezon 3. bölüme kadar izlenecek.
Sonra Stargate: Atlantis'e başlanacak(Bundan sonra SG-1 ve Atlantis karışık izlenebilir). SG-1'in geri kalanı izlenecek. Atlantis'in bugüne kadarki bütün sezonları izlenecek(5. sezonun ortası geçildi). SG-1'in 10. sezon 20. bölümü izlendikten sonra The Ark Of Truth ve Continuum adlı iki film izlenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

4400 çok iyi diziydi heroes tarzında ama 4. sezon 13. bölümde bıraktılar diziyi öle ortada kaldı bi son yok yani. yinede izlemiş bulundum güzeldi, eğer ortada kalmasını sorun değil diyorsan kesin izle.
Ondan sorna Las vegas çok iyi dizi kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.
How i met your mother, komedi dizisi ama şuana kadar izlediğim en güzel dizi diye bilirim, coupling te iyiydi ama bence bu daha iyi. altyazı konusunda sıkıntı çekmezsin hatta divxplanet.com da adamlar altyazi yanina açıklamaların olduğu notpad lerde koyuyorlar hiçbirşeye yabancı kalmıyorsun. kaçırma derim ama karar senin.
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettigin 15 sezon ve uc filme tekabul ediyor, o da nereden baksan 200 saatlik materyal eder. gunde 1 saat izlesen yarim seneden fazla aliyor lan.

hatta usenmedim, hesabini yaptim:

sg-1 = 214 bol x 43 dak = 9202 dakika
atlantis = 93 bol x 42 dak = 3906 dakika

toplam 13108 dakika. filmlerle, aradaki gecis sudur budurla 13500 dakika olsa 225 saat eder.

225 saatimi ayirsam mmo kodlarim lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
bahsettigin 15 sezon ve uc filme tekabul ediyor, o da nereden baksan 200 saatlik materyal eder. gunde 1 saat izlesen yarim seneden fazla aliyor lan.

hatta usenmedim, hesabini yaptim:

sg-1 = 214 bol x 43 dak = 9202 dakika
atlantis = 93 bol x 42 dak = 3906 dakika

toplam 13108 dakika. filmlerle, aradaki gecis sudur budurla 13500 dakika olsa 225 saat eder.

225 saatimi ayirsam mmo kodlarim lan.

Ben ayırdım, pişman değilim, yine olsa yine ayırırım.
Herkese de tavsiye ederim.

Ha bu arada, bazı bölümler bir buçuk saatlik :)

Ha ayrıca 3. bir stargate dizisi de geliyor, gelecek sonbaharda.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:
abi o aralarından lostu beğenmeyip diğerlerini beğendiysen tavsiye etmek istemiyorum yani o derece.
hele ki prison break böh
neyse bende terminatoru yeni izledim 2 sezon idare eder bi dizi.

Zevk meselesi diye bakıyorum şahsen, benim 4. sezon pek hoşuma gitmedi. Devam etseydim belki bikaç sürprizle karşılaşabilirdim. Arkadaşlardan duydugum kadarıyla adanın yeri değiştiriliyomuş falan ama baydı cidde.

sg-1 said:
Stargate yemeğinin tarifini vereyim:

Malzemeler:
Stargate (1994) film
Stargate SG-1 (1997) 10 sezon dizi
Stargate: Atlantis (2004) 5. sezonu yayınlanmakta olan dizi
Stargate SG-1 "The Ark Of Truth" (2008) DVD filmi
Stargate SG-1 "Continuum" (2008) DVD filmi

İzlenişi:
1994 yapımı Stargate filmi izlenecek.
Ardından Stargate SG-1 dizisi 8. sezon 3. bölüme kadar izlenecek.
Sonra Stargate: Atlantis'e başlanacak(Bundan sonra SG-1 ve Atlantis karışık izlenebilir). SG-1'in geri kalanı izlenecek. Atlantis'in bugüne kadarki bütün sezonları izlenecek(5. sezonun ortası geçildi). SG-1'in 10. sezon 20. bölümü izlendikten sonra The Ark Of Truth ve Continuum adlı iki film izlenecek.

Altyazı sıkıntısı çekiyor muyuz bu dediklerinin herhangi birinde. Hemen başlamak istiyorumda =)

How I Meet Your Mother dizisinide izleyim okadar herkes tavsiye ediyor.

Teşekkür Ederim tavsiyeler için daha tavsiye varsa alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:
aslında lostu çok yanlış bölümde bırakmıssın
5. bölümdü sanırım desmond penny konusu.
onu da izle öyle bırak bari =)

Orayı izlemiştim sanırım ya. Bu (tam hatırlamıyorum hangi bölümdü ) helikopterle bi hatun gelmişti. Sonra pennynin gönderdiğini falan göstermişlerdi. Bikaç bişey daha olmuştu da tam hatırlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Pluton said:

Altyazı sıkıntısı çekiyor muyuz bu dediklerinin herhangi birinde. Hemen başlamak istiyorumda =)

altyazı sıkıntısı çekmezsin, hepsi hazır ve nazır

http://altyazi.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=443

hemen başlarsan yılbaşına bitirirsin büyük ihtimal :P
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Pluton said:

altyazı sıkıntısı çekmezsin, hepsi hazır ve nazır

http://altyazi.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=443

hemen başlarsan yılbaşına bitirirsin büyük ihtimal :P

Oo süper yılbaşına bitiremessem yavaş yaval izlerim ya. Teşekkür ederim tavsiyen için.
Sosyal ağlarda paylaş

Pluton said:

Kylie XY

tosun gibi erkek kyle'i da döndürüp kylie yapmişsin ki hiç yakiştiramadim.

sopranos'un tamamını izledim geçenlerde.. izleyin, izlettirin. Ayrica Life on Mars'in UK versiyonunu izliyorum, bitiremedim daha 3 bölümü kaldı. Polisiye dizi seviyorsanız bunu da izleyin. evet.
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:
Pluton said:

Kylie XY

tosun gibi erkek kyle'i da döndürüp kylie yapmişsin ki hiç yakiştiramadim.

sopranos'un tamamını izledim geçenlerde.. izleyin, izlettirin. Ayrica Life on Mars'in UK versiyonunu izliyorum, bitiremedim daha 3 bölümü kaldı. Polisiye dizi seviyorsanız bunu da izleyin. evet.

Bi türlü beceredim zaten Kyle yazmasını. Chuck güzel gibi duruyor. Sopranosun konusu nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

"BİR AİLE ÖLDÜRMEZSE, DİĞERİ ÖLDÜRECEK.

Tony Soprano ve ailesi, hikâyelerine sıfır noktasından başlıyor. New Jersey’de yaşayan, dünyanın en meşhur kurmaca Mafya ailesi, CNBC-e’de. 10 Ocak 1999’da yayına giren Sopranos ailesi çok geçmeden herkesi etkisi altında aldı. “New York Times”ta çıkan bir yazıda, “Son çeyrek yüzyılda Amerikan pop kültürünün en büyük ürünü” olarak tanımlandı.
Bir avuç suçlu, hırsız ve soğukkanlı katilin heyecanlı maceralar yaşamasını beklemek normal ama, yaşadıklarının insana aynı zamanda komik gelmesi hiç de alışılmış bir şey değil. HBO’nun çok ödüllü dizisi The Sopranos işte bunu başarıyor. Yaratıcısı David Chase, daha önce Northern Exposure (Kuzeyde Bir Yer) ve I'll Fly Away gibi dizilerde yazar-yapımcı olarak çalışmıştı. Asıl adı David DeCesare olan İtalyan/Amerikalı Chase, dizinin büyük kısmının otobiyografik olduğunu söylüyor: “aile işi” açısından olmasa da, aile içi ilişkiler açısından.
Dizinin renkli karakterlerine ve onları canlandıran (bir kısmı ödül almış) oyunculara bir göz atalım: kendine atık idarecisi süsü veren orta yaşlı mafya babası Tony Soprano’nun (James Gandolfini) faaliyetleri, karısı Carmela (Edie Falco), kızı Meadow (Jamie Lynn Sigler) ve oğlu Anthony Jr. (Robert Iler) tarafından hiç tuhaf karşılanmıyor. Tony, hem karısıyla çocuklarına ve dul annesine, hem de bir “capo” sıfatıyla New Jersey mafyasına karşı aile babası görevlerini yerine getirmeye çalışıyor. Annesi (Nancy Marchand), bir huzurevine konmaya karşı çıkıyor. Amcası “Junior” Soprano (Dominic Chianese), sürekli Tony ile bir iktidar mücadelesi içinde. Tezcanlı yeğeni Christopher Moltisanti ya da Chris’i (aynı zamanda dizinin yazarlarından biri olan Michael Imperioli) kontrol etmek bir mesele. Sonunda Tony Soprano çareyi pskiyatra, Dr. Jennifer Melfi’ye (Lorraine Bracco) gitmekte buluyor, ama onun meslek dalında böyle şeylerin duyulması iyi değildir, adamı mıhlayıverirler. Onun için bir psikiyatra gittiği gerçeğini mümkün mertebe gizli tutuyor. The Sopranos’ta ayrıca, Joey’in ablası Gina olarak tanıdığımız Drea de Matteo, aynı zamanda yönetmenlik yapan Steve Buscemi ve zaten yönetmen olan Peter Bogdanovich de oynuyor. Argo ve vahşetin sınır tanımadığı, kara mizah serpiştirilmiş bu agresif diziyi kaçırmayın. "

alıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:
"BİR AİLE ÖLDÜRMEZSE, DİĞERİ ÖLDÜRECEK.

Tony Soprano ve ailesi, hikâyelerine sıfır noktasından başlıyor. New Jersey’de yaşayan, dünyanın en meşhur kurmaca Mafya ailesi, CNBC-e’de. 10 Ocak 1999’da yayına giren Sopranos ailesi çok geçmeden herkesi etkisi altında aldı. “New York Times”ta çıkan bir yazıda, “Son çeyrek yüzyılda Amerikan pop kültürünün en büyük ürünü” olarak tanımlandı.
Bir avuç suçlu, hırsız ve soğukkanlı katilin heyecanlı maceralar yaşamasını beklemek normal ama, yaşadıklarının insana aynı zamanda komik gelmesi hiç de alışılmış bir şey değil. HBO’nun çok ödüllü dizisi The Sopranos işte bunu başarıyor. Yaratıcısı David Chase, daha önce Northern Exposure (Kuzeyde Bir Yer) ve I'll Fly Away gibi dizilerde yazar-yapımcı olarak çalışmıştı. Asıl adı David DeCesare olan İtalyan/Amerikalı Chase, dizinin büyük kısmının otobiyografik olduğunu söylüyor: “aile işi” açısından olmasa da, aile içi ilişkiler açısından.
Dizinin renkli karakterlerine ve onları canlandıran (bir kısmı ödül almış) oyunculara bir göz atalım: kendine atık idarecisi süsü veren orta yaşlı mafya babası Tony Soprano’nun (James Gandolfini) faaliyetleri, karısı Carmela (Edie Falco), kızı Meadow (Jamie Lynn Sigler) ve oğlu Anthony Jr. (Robert Iler) tarafından hiç tuhaf karşılanmıyor. Tony, hem karısıyla çocuklarına ve dul annesine, hem de bir “capo” sıfatıyla New Jersey mafyasına karşı aile babası görevlerini yerine getirmeye çalışıyor. Annesi (Nancy Marchand), bir huzurevine konmaya karşı çıkıyor. Amcası “Junior” Soprano (Dominic Chianese), sürekli Tony ile bir iktidar mücadelesi içinde. Tezcanlı yeğeni Christopher Moltisanti ya da Chris’i (aynı zamanda dizinin yazarlarından biri olan Michael Imperioli) kontrol etmek bir mesele. Sonunda Tony Soprano çareyi pskiyatra, Dr. Jennifer Melfi’ye (Lorraine Bracco) gitmekte buluyor, ama onun meslek dalında böyle şeylerin duyulması iyi değildir, adamı mıhlayıverirler. Onun için bir psikiyatra gittiği gerçeğini mümkün mertebe gizli tutuyor. The Sopranos’ta ayrıca, Joey’in ablası Gina olarak tanıdığımız Drea de Matteo, aynı zamanda yönetmenlik yapan Steve Buscemi ve zaten yönetmen olan Peter Bogdanovich de oynuyor. Argo ve vahşetin sınır tanımadığı, kara mizah serpiştirilmiş bu agresif diziyi kaçırmayın. "

alıntı.

Teşekkürler MeSh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...