nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Aycellde grps baglantısı bedavaymıs yahu hızı manyak bısı 56kb haberınız varmı bu olaydan bende arkadasdan duydum sorayım dedım saygılar[hline]+Bloody Nicotine Arqas Staff Member =o= PePeLeK SeVeR =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 56kb mıs aycellde ve ucretsız ben pazartesı alcam hemen yada yarın acıksa[hline]+Bloody Nicotine +Arqas UO Arqas Staff Member =o= PePeLeK SeVeR =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 nico alma bence :) çünkü paralı olmuş galiba :) hızı 56k değil hatırlatıyım 3-2-4k arası birşey :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 abarmayın hızı çok güzel.. ama aycell de kazık en ucuz telsim diye biliyorum ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 hızı çokmu güzel bana 56k ile download edeceğim bir dosya diyelim 1mb ile grpsden kaç dk da download edeceğimi söylermisin?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Geçen aylarda Chip dergisi Türkiyedeki GSM firmalarının GPRS hizmetlerini karşılaştırdı. Yanlış hatırlamıyorsam ortalama da 2 Kbps hızı bulan yoktu. Gerçi GPRS kullanan arkadaşlarımdan 3Kbps hızla indirilebileceğini duymuştum. Ben de çok düşündüm GPRS'e geçmeyi, hatta hala düşünüyorum. Sanırım download açısından pek verimli olmasa da p2p paylaşım beklentisi olmayanlar için GPRS dial-up'a alternatif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 dial-up gece hiç değilse hızlanıyor yani gprs de oyle ancak dial-up a gore oldukca fena değil yani..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Aycell ve Telsim için faturalı hat açtırma bedelini bilen var mı? Yani ilk faturayla beraber bir hat açtırmak -anahtar teslim- ne kadara mal olur? [Bu mesaj ciazma tarafından 18 April 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ücretsiz ama onu 12 ay a boluyolar her ay faturana 1 2 mlyon koyuyolar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 aycell´de gprs bedava kitapcikta 31 agustos 2003´e kadar yaziyo, ama max hiz 4.5kb/s 36kbps gibi bisey[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar