Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Hayat boyle iste Bir bakmissin birsuru karmasa Bir bakmissin sessiz sakin Bir okadarda degisken aslinda hayat Bi gun bi bakmissin, Bir insanin isteyebilecegi herseye sahipsin Baska bi gun bi bakmissin, Elinde bombos yasamindan baska hicbisey yok Bazen bir okadar anlamli hayat aslinda Hep biseyler yapmanin heyecani var Bazense ne yaparsan yap,nasil yasarsan yasa,kim olursan ol,bi okadar anlamsiz hem yaptiklarin hemde yasamin Surukluyo surekli seni bisekilde biyerlere,yerden goge,gokten yere,sen istesende istemesende. bunaldim biraz gurbet ellerde,aklima geleni karaladim,annemi ozledim,eskisi gibi muzik yapmayi ozledim,arkadaslarimi ozledim,ozledimde ozledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Hoş,basit,anlaşılır ve samimi olmuş arada bi biyerlere çiziktirip boşaltmak lazım kafanın birazını iyi yaptın :) bunlar da benim zırvalarım Sürekli bahane arıyor,anlam katmaya çalışıyor insan yaptıklarına.Bence beyni oyalamaya uğraşıyoruz sürekli ki durup "napıyorum ,neden yapıyorum lan ben, niye burdayım, niye varım?" demeyelim (ki kısa süreliğine oyalamayınca bile bu sorular patır patır gelip gafil avlayabiliyor) ve elele tutuşup atlamayalım biyerlerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 abi aman su spoileri yazma oyle,attiracan bana kendimi gece gece biyerlerden fgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ozaman aç cem yılmazın son gösterisini gül bari biraz salyalı salyalı :) düşünmekten kaçırıyo 3.5 saat kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 izledim onu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar