Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 benim yaz başında ölüm tehlikesi geçiren dişi kedimin kıçından kurt aldım resmen. kucağımda yatar bu. başka türlü farkedemezdim heralde böyle birşeyi. resmen kıçından çıkmıştı bende peçeteyle çektim. labratuar için kolaylık olur belki diye lam-lamele kapattım. şimdi iyi pahalı mama kullanıyorum ve temiz bakıyorum kedilerime ama bu neden oldu acaba? resmen beyaz bağırsak kurdu şu anda önümde duruyo hareket ediyor yani başka birşeyle karıştırmıyorum biyoloji okuyorum zaten tespit edebilecek kadar biliyorum (: nedir çözümleri falan bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oncelikle veterinere goturmen gerekiyo, sonrada iç parazit aşısı yaptırman gerekiyo eger baska varsa diye. gecmiş olsun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 daha önce kullandığın mama neydi? şimdi neye geçtin? petshop'a gidip adama "tam ve dengeli(complete and balanced)" ibaresi olan mama sordum. Türkiye'de yok onlardan dedi. Yok mu sahiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Wikipedia ingilizcede adamlar bizim istanbulda açıkta satılan kedi mamalarını koymuşlar.. anam milyon çeşit mama var. http://en.wikipedia.org/wiki/Cat_food Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Homemade Healthy Food said: Many pet owners feed cats homemade diets. These diets generally consist of some form of cooked meat or raw meat, cheezburgerz, ground bone, pureed vegetables, taurine supplements, and other multivitamin supplements. Some pet owners use human vitamin supplements, and others use vitamin supplements specifically engineered for cats. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oha ne kıskandım yalnız seni suan.adam kedisinde buldugu gidip inceleyecek arkadasım,negzel negzell! bir de birkac parazit cesidine baktım.sanırım senin piside ki bu: Dipylidium caninum (pire şeridi); Ara konakçısı pirelerdir, kedilerde ve köpeklerde görülür, pirelerin kedi köpek tarafından yenmesi ile bulaşır, dışkıda beyaz renkli büyük pirinç taneleri görüntüsünde parçalanmış halde görülürler, anal sfinkterde (anüs bölgesinde) kaşınma, popoyu sürekli yere sürterek geziyme, sindirim sorunları ve kilo kaybı görülür.Anal keselerin yangılı enfeksiyonları ile birlikte seyredebilir. emin olmamakla beraber tabii.veteriner en iyi cozum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yok o diilmiş saol :P yuvarlak kurtcuk olarak geçiyor. yumurtası insana geçerse ur yapıyor. karaciğerde su toplanması iltihap falan gibi. veteriner geldi 2şer aşı yapıldı her 2 kedimede. aynen döktüler ölüleri. de tabi içindeki yumurtalara birşey yapmadığı için 10 gün sonra bir daha vurulması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar