Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bu gün 23.30 da atv de hastanedeki sır ismi tırs tırs üçbuçuk üçbuçuk olucaz geliba[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 obarak :). *!ekmek teknesinden unique laf kulladım.amaniin!!!, bide kullanmayın diyorum....*[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 uykusuz ger gece yorgun ölesiye...tır tırs tırs...yaw nasıl izlicem özümde korkmak var benim[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chainsaw Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Bende açmıştım topic olsun Çok güzel dizi olacak gibi ben izlediğim bütün stephen king filmlerini beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 sorry görmedim senin topic i okadar baktıgım halde bakar kör yani tırs tırs tırs üçbuçuk üçbuçuk[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ilk reklam arası yazim bişiler hemen senaryo anladıgım kadarı ile zayıf mezarlıgın üstüne köşk yapılır sonra ruhlar rahat bırakmazya ona benzemiş biraz. dha tırsmadım hiç bakalım nolcak :)[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 beenmedim :( ki ben stephen king alışveriş listesi yapsa severek okurum... hiç bi romanını kaçırmadım şimdiye kadar, ama bu tv için yapılan ticari amaçlı dizileri sevmiorum, stephen king ruhunu göremedim maalesef :( (düşkırıklıı ve üzüntü)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 evt bitti demin benimde hoşuma gitmedi dogrusu diger bölümü bekliycem bakalım sarar belki[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ben seyretmedim ama elimde bir iki bilgi kalmış onları paylaşayım dedim dizinin orjinalini lars von trier çekmiş bu sezon da stephen spielberg'in yapımcılığında tekrar hayata geçirilmiş dizi kitabını(senaryosunu ya da bilmiyorumişte) stephen king in diziniğn başındaki kazanın neredeyse aynısını geçirdikten sonra yazmış ki o kazanın da stephen king in hayatında etkisi büyükmüş dizinin seyrettiğimiz versiyonunun 9.bölümü amerika da daha yeni yayınlandı anlayacağınız oldukça yeni bir dizi bu arada dizinin ilk bölümü 1 saat 20(veya 40 dakika) imiş ve stephen king tarafından ilk iki bölüm bir film oalcak şekilde tasarlanmış bizim seyrettiğimiz bölüm ise yaklaşık 40 dakika idi başka bir şey gelmiyor aklıma[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 orjinal is mi de kingdom hospital mış bu arada[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 stephen king geçen yıl Maine de bi trafik kazası geçirmişti, bi minibüs çarpmıştı evet. ondan soora hastanede yatarken yazmış senaryoyu. adam hapşırsa konu buluo abicim ne diim. Bi röportajında da kameraya dik dik bakıp sırıtarak, "ortaokulda öğretmeni öldürüp bi yere gömdüm, hala bulamadılar" demişti... inanasım geldi walla.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar