Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıtefın king Dizisi geliyoor

Daesu

Öne çıkan mesajlar

beenmedim :( ki ben stephen king alışveriş listesi yapsa severek okurum... hiç bi romanını kaçırmadım şimdiye kadar, ama bu tv için yapılan ticari amaçlı dizileri sevmiorum, stephen king ruhunu göremedim maalesef :( (düşkırıklıı ve üzüntü)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

ben seyretmedim ama elimde bir iki bilgi kalmış onları paylaşayım dedim
dizinin orjinalini lars von trier çekmiş
bu sezon da stephen spielberg'in yapımcılığında tekrar hayata geçirilmiş dizi

kitabını(senaryosunu ya da bilmiyorumişte) stephen king in diziniğn başındaki kazanın neredeyse aynısını geçirdikten sonra yazmış ki o kazanın da stephen king in hayatında etkisi büyükmüş

dizinin seyrettiğimiz versiyonunun 9.bölümü amerika da daha yeni yayınlandı
anlayacağınız oldukça yeni bir dizi

bu arada dizinin ilk bölümü 1 saat 20(veya 40 dakika) imiş ve stephen king tarafından ilk iki bölüm bir film oalcak şekilde tasarlanmış
bizim seyrettiğimiz bölüm ise yaklaşık 40 dakika idi

başka bir şey gelmiyor aklıma[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

stephen king geçen yıl Maine de bi trafik kazası geçirmişti, bi minibüs çarpmıştı evet. ondan soora hastanede yatarken yazmış senaryoyu. adam hapşırsa konu buluo abicim ne diim. Bi röportajında da kameraya dik dik bakıp sırıtarak, "ortaokulda öğretmeni öldürüp bi yere gömdüm, hala bulamadılar" demişti... inanasım geldi walla.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...