Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

annemin öğrettikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sana çok teşekkür ederim anne iyi yapılmış bir işi taktir etmeyi öğrettiğin için :Bana bakın çıkın birbirinizi dışarda gebertin,evi daha yeni temizledim
Hayatın trajikomik yanlarını kavrattığın için :Sen daha orada gülmeye devam et,birazdan ben seni tam güldüreceğim
Daha dayanıklı olmam da senin eserindir: O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak yok
Kıskanmayı öğrendim senden:Dünyada senin annen ,baban gibi mükemmel bir aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk varbiliyor musun ?
Hakkımızı er geç alacağımızı öğrettiğin için :Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı
Bana matemetik hocamın öğretmediği zaman karşı yarışı öğrettiğin için :2 dakika içinde oyuncaklarını topla yoksa bir tekme attığım gibi karşı bahçeden toplarsın
Halen daha öğrenmediğim mantığı,meğer sen bana yıllar öncesin öğretmişsin:Ben ne diyorsam o doğru ,yanlış diyorsam yanlış
Bana kıyas yapmayı öğrettiğin için sana çok teşekkür ederim anne: Ayşe ablanın çocuğu kadar olamadın.Yazıklar olsun sana verdiğimiz emeklere
Buğün bile kurmakta zorlandığım diyaloğ kurmayı iletişimi sen bana o günden öğretmişsin meğer:"Sana bişey sorduğumda cevap ver ; Ne söyleyeyim anne?" Sus cevap verme bana
Bana herkesten önce biyoloji öğrettiğin için sana çok teşekkür ederim : Sende o beceriksiz babana çekmişsin zaten
Babama verdiğin telkinlerle sebep-sonuç ilişkisini sen öğrettin bana :Sen şımart onu şımart tepene çıkınca görürüm seni
Ve adaleti anne,bana adaleti öğrettiğin için sana çok teşekkür ederim:İlerde seninde çocukların olacak ,inşallah onlarda sana bana çektirdiğini çektirirler
Son olarak bilgeligide sen öğrettin bana :Benim yaşıma gel anlarsın o zaman

*mailime geldii*
  • Yeni Oluştur...