2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Sana çok teşekkür ederim anne iyi yapılmış bir işi taktir etmeyi öğrettiğin için :Bana bakın çıkın birbirinizi dışarda gebertin,evi daha yeni temizledim Hayatın trajikomik yanlarını kavrattığın için :Sen daha orada gülmeye devam et,birazdan ben seni tam güldüreceğim Daha dayanıklı olmam da senin eserindir: O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak yok Kıskanmayı öğrendim senden:Dünyada senin annen ,baban gibi mükemmel bir aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk varbiliyor musun ? Hakkımızı er geç alacağımızı öğrettiğin için :Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı Bana matemetik hocamın öğretmediği zaman karşı yarışı öğrettiğin için :2 dakika içinde oyuncaklarını topla yoksa bir tekme attığım gibi karşı bahçeden toplarsın Halen daha öğrenmediğim mantığı,meğer sen bana yıllar öncesin öğretmişsin:Ben ne diyorsam o doğru ,yanlış diyorsam yanlış Bana kıyas yapmayı öğrettiğin için sana çok teşekkür ederim anne: Ayşe ablanın çocuğu kadar olamadın.Yazıklar olsun sana verdiğimiz emeklere Buğün bile kurmakta zorlandığım diyaloğ kurmayı iletişimi sen bana o günden öğretmişsin meğer:"Sana bişey sorduğumda cevap ver ; Ne söyleyeyim anne?" Sus cevap verme bana Bana herkesten önce biyoloji öğrettiğin için sana çok teşekkür ederim : Sende o beceriksiz babana çekmişsin zaten Babama verdiğin telkinlerle sebep-sonuç ilişkisini sen öğrettin bana :Sen şımart onu şımart tepene çıkınca görürüm seni Ve adaleti anne,bana adaleti öğrettiğin için sana çok teşekkür ederim:İlerde seninde çocukların olacak ,inşallah onlarda sana bana çektirdiğini çektirirler Son olarak bilgeligide sen öğrettin bana :Benim yaşıma gel anlarsın o zaman *mailime geldii* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 pure reality.. yazana +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 vasat daha eğlenceli olabilirdi ama eğlence bölümünde olmadığımıza göre güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 pati forward mail alanı diye bi topic var, demekki yazabilirim: AÇILMIŞTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 [large]AÇILMIŞTI.[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar