Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Bu öylen host ve domain açıldı. Bir smf forum kurdum subdomain e Gayet çalışıyor bende, bir kaç arkadaşa verdim link onlar giremedi, zaman aşımına uğradığını söylediler. Sonraki gönderdiğim 5 kişi rahatlıkla girip üye oldular. Şimdi sorun ne olabilir? Host ixwebhosting. http://forum.gencselcuklu.com/ bu da adres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 SMF den anlayan varsa Şurdaki eksik kısmı nasıl düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ağ zaman aşımı forum.gencselcuklu.com sunucusu çok geç cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Bir çok kişi girebiliyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Help Hosttan php.ini dosyasını istemiştim, main domain altına atmışlar. Şimdi site şu hatayı veriyor. Database Error: Unable to connect to the database:The MySQL adapter "mysql" is not available. Subdomainlerde sorun yok, herhangi bir işlem de yapmamıştım. Bu nun nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar