toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yok bu sefer parayı vendorlu mahmutlara vericez ucan bineklere değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 O mamut çok bomba, repair bot filan muhabbeti bayağı tatlı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 icerde cıkarabiliyo muyuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 en güzel para yapan iyi kullanmasını bildinmi JC fakat onu maxlayana kadar en az bi 10k gold gidiyo, alt charla kasıyım dedim canım çıktı ne kadar harcıycamı tahmin etmiyodum, 2k param 5 saatte sıfırlanınca sıcacık bi hüzün kapladı içimi true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 valla ben toplasan 1.5k ancak harcamısımdır. oyle rahat kastım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 O mamutun vendoru indoor kullanılabiliyor mu? Yani şöyle bir olay var mı hani stellos hadi lan bi mamutu çıkar da tamir olak hepimiz kıpkırmızı olduk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 JC'yi ben BC cıktıgı ilk 2gun ıcınde kastım, server first. 3 elemean beraber kastıydık kapısarak. ondan sonra full recipe olarak devam ettim cok guzel para getırdı. ama bugunlede ozelikle jc ekonomosi canlandı: * insanlar badge karsılıgı epic gemleri alıp ahye koyuorlar ve rekabet ettıklerı ıcın epic gemlerın fıyatı dusuyor. * ama full recipe jc sayısı az, ben bu gemlerı ahden toplayıp gem basına 50gold karla tekrar koyuorum. * offspec & leveling set hazırlaylar satın alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar