Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Damardan wow verilmeye başlanmıştır!! rahatsız etmeyinX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 lvl atlamama az kala server kapandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 benim paketim de geldi bugün sonunda.postacının günahını almışım,sövüp duruyodum adama 1 aydır,helal olsun adam geldi kapıya elden teslim etti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Benim halen daha gelmedi, rezalet bir olay, neyse ki key var :) Neyse bu akşama da gelmezse 30 iş günü geyiğini de geçiyoruz bakalım ne diyecekler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 aynı durumdayım. aldım gerçi oynuyorum da, adamlara dedim tatile çıkacağım bari numarasını verin geri yollatayım veya iptal edebiliyorsanız siz edin diye diye, ses çıkmadı. 12 sine kadar gelmezse mail atın diyorlardı, 14 ünde döneceğim verilen adrese, bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ya postaneye soramıyormusunuz adıma posta geldi mi diye? ptt de değilse zaten gümrükde yatıyordur. gümrüğümüz müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 valla bilemeyiz isimden barkod numarası lazım illa ki diye tutturdu ptt. sabah 9 gibi dağıtıma gidiyor o zaman arayın falan dediler, aradım sordum bıdı bıdı bik bik derken ismimi versem adres falanla birlikte, bakamaz mısınız dedim buraya var mı diye, yok olmaz öyle nerden bakalım dedi adam. 3 gün falan uğraştım pttyle, sonunda yeter be dedim çıktım aldım. gümrük ihtimali aklımdaydı da, insanların paketleri gelmiş benimki niye gümrükte olsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 abi akıl sır ermiyor ki, arkadaş benden 1 hafta önce senditden sipariş verdi, ben de senditten verdim bana ondan bi hafta önce ulaştı. gümrük diyince hayalimde inanılmaz bir karambolün yaşandığı bir mekan canlanıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Gelmedi diye mesaj attım, yanıtta "size bu bekleme süresi esnasında bir tane yollamıştık, bu hafta içerisinde elinize geçmesini bekliyoruz" yazıyor. Nereden bilecekler ki bu hafta bayram... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Earenwen said: abi akıl sır ermiyor ki, arkadaş benden 1 hafta önce senditden sipariş verdi, ben de senditten verdim bana ondan bi hafta önce ulaştı. gümrük diyince hayalimde inanılmaz bir karambolün yaşandığı bir mekan canlanıyor nedense. e abi benimkine ne demeli,senden 1 ay önce söledim seninki benimkinden önce geldi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o sen oluyorsun zaten abi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Earenwen said: o sen oluyorsun zaten abi -_- haa, bi hafta önce söledi ark demişsin ya ondan başkası sandım,ben senden 3 hafta önce söledim olm lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bu Ay'in 2 sinde siparis vermiştim..Araya bayram girdi..postaci biraz once getirip birakmiş posta kutusuna :).sorunsuz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hala gelmedi. inatla mail atmıyorum bekliyorum. bu cuma da son bayram dedik tatil dedik gelmezse yıkarım o gıreyt bırıtın ı üstlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 halen gelmedi benimki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Benimkisi an itibariyle geldi lol. 1 ay 3 gün sonra.. Neyse ki key vardı önceden. Darısı gelmeyenlerin başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 TBC için vakti zamanında Sendit.com 'dan sipariş verdim, 3 ay boyunca 3 kere daha gelmiycekmi bu diye e-mail yazdım adamlara, bize geri geldi falan dediler. WOTLK için 13 kasımda sipariş veren iki arkadaşımdan birinin eline 2 gün önce ulaştı, birine daha gelmedi. Ben şahsen gamersloot.com'dan sipariş verdim, adam 15 dakika sonra telefon açtı adresi onaylayın diye (Ben- Adresi ingilizce okuyamam ne yapıcaz? Adam- Sen oku problem değil) şeklinde bi konuşmadan 10 dakika sonra cd-key elimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar