Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben oyunu yükledim hazırım :D ama gelmedi aq bekliyoz ,postacıyıda ayarladım geldimi elden teslim etcek. ama yok işte gümrüktemi takılıyo paket anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben oyunuda hallettim de 70 char yokki 0 dan kasmayada cok useniyorum oyle forumda dolanıp duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben 80 oldum naxxtan gear bile dizdim hala gelmedi, www.suckit.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 aslanım benim yürü be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Earenwen said: aslanım benim yürü be! malramas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oyun bitti zaten :p herkes lvl 80 hatta üstüne bide lvl 80 DK bide yeni badge vendordaki 5 parça seti tamamlamış(heroic de deil üstelik valorous olan), geri kalan itemları naxx olan tipler falan yane ortam :D evt yeni expansion u beklioruz ocakta artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oyunu bitiren arkadaslar bana level kassınlar sıkılmasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ulduar patchiyle yeni badge itemları gelcek mi acaba ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oha herkes 80 olmus bıde nax item bıle dızmıs helal be hepimiz kungeniz hepimiz antisocializ bende su askerlıgı bıtırseydımde hemen 2 gunde nax itemleri dizseydim ya lolipop gibi dagıtıyorlar baksanıza -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Lind3r0th said: oha herkes 80 olmus bıde nax item bıle dızmıs helal be hepimiz kungeniz hepimiz antisocializ bende su askerlıgı bıtırseydımde hemen 2 gunde nax itemleri dizseydim ya lolipop gibi dagıtıyorlar baksanıza -_- walla 10 men naxx heroiclerden bile kolay,1 yada 2 girişte bitiyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Knu nereye gelmiş ya :).. Ben hepsiburada dan sipariş verdim 1 hafta bekledim tedarik sürecinde diye sallandım baya, sonra iptal ettim dün gittigidiyordan aldım aldığımdan 1 saat sonra adam kargoya verdi çok mutluyum :) .. Sendit gereksiz ya gittigidiyor ve hepsiburada varken Türkiye'den sipariş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 fiyatına aldandık işte naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Lyciren said: fiyatına aldandık işte naparsın 70 ytl'ye aldım ben kutulu oyunu, gayette uygun geldi bana. İlk çıktığında 80 ytl idi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 senditten 46.85 ytl :P aradaki farkla 1 aylık oyun parasıda çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ama beklemek çok zor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 valla maviden pre order vermıstımm. ıyıkı vermısım :D ayın 14 unde elımdeydı oyun :D hala oyunu gelmeyenlerı gorunce sukredıyorum halıme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Lyciren said: senditten 46.85 ytl :P aradaki farkla 1 aylık oyun parasıda çıkıyo Tabi bide ptt farkı var, ben güvenemiyorum ptt ye direk kargo ile daha garanti iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 senditten 2 yıldır alışveriş yaparım, hep 1 hafta içinde gelirdi. vizelerim var nasılsa onlara çalışıcam diye gecikmesini çok umursamammıştım da sonuncusuna da dün girdim, sabrım kalmadı gittim aldım d&r'dan. de yani barkod numarasını verse ölecek sanki. ver, bakayım yanlış adreste mi değil mi diye, aralığın 12 sine kadar bekletince ne geçicekse ellerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Lyciren said: senditten 46.85 ytl :P aradaki farkla 1 aylık oyun parasıda çıkıyo beklerken beyazlayan saclar, paha bicilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 toggie said: Lyciren said: senditten 46.85 ytl :P aradaki farkla 1 aylık oyun parasıda çıkıyo beklerken beyazlayan saclar, paha bicilemez. hehe gencim yakışıklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kafam karişti bir an eklentinin(wotlk) avrupa yada amerika versiyonu varmiydi? ben senditten verdim direk sipariş.bakmak aklima gelmedi.alanlar bir bilgi verebilirmi acil :) işe gidecem aklimda kalmasin :)yanlislik varsa iptal edeyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yokmu bilen yada cevap verebilecek bir arkadas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 var tabiki eu us versiyonları sendit eu satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sendit ingiltere merkezli bi site olduğu için doğal olarak eu versiyon ingilizce sürüm yolluyo yani burda satılanın aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 lyciren'e geldi, söz sende lyciren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar