Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun bitti zaten :p herkes lvl 80 hatta üstüne bide lvl 80 DK bide yeni badge vendordaki 5 parça seti tamamlamış(heroic de deil üstelik valorous olan), geri kalan itemları naxx olan tipler falan yane ortam :D

evt yeni expansion u beklioruz ocakta artık ^^
Mesaj tarihi:
oha herkes 80 olmus bıde nax item bıle dızmıs helal be
hepimiz kungeniz hepimiz antisocializ bende su askerlıgı bıtırseydımde hemen 2 gunde nax itemleri dizseydim ya lolipop gibi dagıtıyorlar baksanıza -_-
Mesaj tarihi:
Lind3r0th said:
oha herkes 80 olmus bıde nax item bıle dızmıs helal be
hepimiz kungeniz hepimiz antisocializ bende su askerlıgı bıtırseydımde hemen 2 gunde nax itemleri dizseydim ya lolipop gibi dagıtıyorlar baksanıza -_-

walla 10 men naxx heroiclerden bile kolay,1 yada 2 girişte bitiyor :s
Mesaj tarihi:
Knu nereye gelmiş ya :)..
Ben hepsiburada dan sipariş verdim 1 hafta bekledim tedarik sürecinde diye sallandım baya, sonra iptal ettim dün gittigidiyordan aldım aldığımdan 1 saat sonra adam kargoya verdi çok mutluyum :) .. Sendit gereksiz ya gittigidiyor ve hepsiburada varken Türkiye'den sipariş için
Mesaj tarihi:
senditten 2 yıldır alışveriş yaparım, hep 1 hafta içinde gelirdi.

vizelerim var nasılsa onlara çalışıcam diye gecikmesini çok umursamammıştım da sonuncusuna da dün girdim, sabrım kalmadı gittim aldım d&r'dan.

de yani barkod numarasını verse ölecek sanki. ver, bakayım yanlış adreste mi değil mi diye, aralığın 12 sine kadar bekletince ne geçicekse ellerine.
Mesaj tarihi:
kafam karişti bir an eklentinin(wotlk) avrupa yada amerika versiyonu varmiydi? ben senditten verdim direk sipariş.bakmak aklima gelmedi.alanlar bir bilgi verebilirmi acil :) işe gidecem aklimda kalmasin :)yanlislik varsa iptal edeyim hemen
  • Yeni Oluştur...