Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 selam arkadaşlar, böyle acil bir giriş yaptım ama abim abd de ve yarın dönecek gelmeden baya bir ps3 oyunu aldırmak istiyorum ama kafama takılan bir soru var: -ps3 oyunlarında region kısıtlaması var mı. Türkiye'deki her ps3 de bu oyunlar çalışır mı ? -yine bu oyunlarda ntsc,pal kısıtlaması var mı? gelen oyunlar garanti burada çalışır mı yani bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca başka dikkat etmem gereken bir şey var mı söylerseniz sevinirim. acil cevap bekliyorum. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Caranlothwen said: -ps3 oyunlarında region kısıtlaması var mı. Türkiye'deki her ps3 de bu oyunlar çalışır mı ? -yine bu oyunlarda ntsc,pal kısıtlaması var mı? gelen oyunlar garanti burada çalışır mı yani bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca başka dikkat etmem gereken bir şey var mı söylerseniz sevinirim. -ikisi de yok, her şekilde çalışır. (film konusunu bilmiyorum ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 film istemiyorum zaten de oyunların çalışıyo olması çok iyi oldu teşekkür ettim. bir de istediğin kadar oyun alsan giderken çantanda götürsen sorun olur mu gümrük falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Online oynamak isterseniz var arkadaşlar kısıtlama. Offlineda sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 abim aradı az önce oyunları tam kasadan geçirirken kasadaki adam nerede oynayacaksın demiş abim de türkiyede demiş. adam da olmaz bunlar 1. region a ait sadece abd ve japonyada çalışır demiş. ne demek şimdi bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 kasadaki adam noob demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 adam çok güzel sallamış fors anliyştim amarikalardan geldi sendit ve play-asia dan da sürüyle oyunum var hepisi de çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar