Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Shame Noone to blame Nothing to hold Nothing to gold No goal No show Life is pain It's a game Nightmares I laugh,not to cry I live,not to die Ana taslaklari budur yazinin bitiricem insallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 son ikili übermiş :D edit: life is pain it's a game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Bitirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Asteroth said: Bitirme. ndnki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Netcafe said: Asteroth said: Bitirme. ndnki :S Şiirdeki gibi İngilizce, mesajındaki gibi Türkçe olmaz da ondan. Uzak dur Karalama Defteri'nden bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 to gold diye bi fiil var da ben mi bilmiyorum.. die, cry uyagı da ingilizcenin en en cok kullanilan uyagi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Asteroth said: Netcafe said: Asteroth said: Bitirme. ndnki :S Şiirdeki gibi İngilizce, mesajındaki gibi Türkçe olmaz da ondan. Uzak dur Karalama Defteri'nden bir süre. peki durayımda :S ama bu şiir değil taslaklarıydı :S ztn neden yazdim onu bile bilmiyorum :S to gold = elinde hiç bişi kalmamak ( bir arkımdan ögrenmiştim öyle kaldı yanlışmı acep? = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Aga Ingilizce'nin annesine dogal olmayan yollardan tecavuz etmissin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 I don't think leave anymore gibi olmus zaugnaya sor o anlatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ya şiir diil bu bunlar çercevesinde olucak dedim dedim dinletemedim ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar