vimpir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 CREATIVE INSPIRE T7900 7+1 SPEAKER CREATIVE X-FI PLATINIUM FATAL1TY CHAMPION SERİSİ 7.1 SES KARTI 2 X (4 Adet) SONOROUS SP-200 HOPARLÖR AYAKLARI Arkadaşlar bu iki ürünü alıcam yalnız hoparlor ayagi cikmiyor sanirim paketten nasil dizmem lazim nasil bacaklar almam lazim bu kondua hic fikrim yok kaynak varmidir acaba baya aradim ama bulamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kaynak bilmiyorum da genelde sol ve sağındakiler, bir de arkadaki 2 tanesi için ayak gerekir. Gerçi ayaklar da hoparlörün kendisinden payalıydı bir aralar. Şimdi ne kadardır bilmiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pekaziz said: Kaynak bilmiyorum da genelde sol ve sağındakiler, bir de arkadaki 2 tanesi için ayak gerekir. Gerçi ayaklar da hoparlörün kendisinden payalıydı bir aralar. Şimdi ne kadardır bilmiyorum. :)Baya pahali dedigin gibi ama benim aldiklarim her markaya uyumlu gayet iyiydi fiyati 4 tane ayak aldim odam cok buyuk bakalim nasil olucak her turlu tavsiyenize acigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sen rig e degilde ayaklara yorum istemissin ama soylemeden gecemedim. ses sistemlerinde enthusiast level hi-fi sistemler ve kulakliklar disinda cok bilgili sayilmam ama bana yapilan cok mantiksiz geldi. 550 liralik ses karti alip, ustune 250 liralik thx sertifikasi bile olmayan bi 7+1 hoparlor aliyorsun. Hoparlor sayisinda odanin buyuklugu ve dekor etkenide baya bi soz sahibi olsada bi kere en az 4 hoparlor ayakta duracaksa onlar bi sure sonra insani cildirticak. Ben olsam 250-300 lira civarindaki bi parayi ses kartina, geri kalani ise thx sertifikali bir 5+1 hoparlore harcarim. Hem ses kalitesi daha tatminkar olacaktir,hemde kalabaligi daha az olacaktir. Parayi esas keyif alinacak organa yatirmis olmanin huzuruna deginmiyorum bile. =] amac oyun disinda muzik falansa asus xonarlar dinleme testlerinde gordugum kadariyla x-fi larin hayli onunde, insanlar bariz kaliteyi farkettiklerini soyluyorlar. Baska kulaklarin yalancisiyim. Eger napacagindan emin degilsen birazcik daha arastirmani oneririm. O kadar para harcayacagin bi sistem icin birazcik ceremesini cekmeye deger gibime geliyor. not: creative cambridge soundworks le yaptiklari hoparlorlerden sonra satis politikalari olsun, genel olarak urun kaliteleri olsun pek sevememis, hatta mumkun mertebe kacinan biri olarak oldukca onyargili bakiyorum. goz onunde bulundurula.=] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 7.1 e gidiyorsan odanin ust koselerine asacaksin onlari, sonra boyle slow bir muzik caldigin zaman odanin her yerinden hissedilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hmm odanın şekline ve girilen materyal tipine göre en uygun yerleri belirleyen genel tarafından indirilebilir bir programın olmaması çok garip.. varsa da ben sadece visual ears mıdır nedir onu duydum başka duymadım.. o da eski zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yatağın altına koy rearları çok. süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 neden 7.1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Odanın dizilimi büyük dolap yatak tv v.s gibi şeyler, odanın büyüklüğü kolon ve sutunlar hepsi etkiler aslında ses çıkışını. Crea ile ilgili user guide ve guide sitelerinde grafikse birşeye rastlamıştım benç Onu bulabilirsen ona bir bak derim ben. Odayı image olarak koyuyor sonra büyük unsurlar varsa onlarıda ekliyorsun sana ayarlarla ilgili bisürü veri sunuyordu onun ardından. Birazcık araman lazım abuk subuk guide forumlarında bulmuştum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 KHaRoN said: Sen rig e degilde ayaklara yorum istemissin ama soylemeden gecemedim. ses sistemlerinde enthusiast level hi-fi sistemler ve kulakliklar disinda cok bilgili sayilmam ama bana yapilan cok mantiksiz geldi. 550 liralik ses karti alip, ustune 250 liralik thx sertifikasi bile olmayan bi 7+1 hoparlor aliyorsun. Hoparlor sayisinda odanin buyuklugu ve dekor etkenide baya bi soz sahibi olsada bi kere en az 4 hoparlor ayakta duracaksa onlar bi sure sonra insani cildirticak. Ben olsam 250-300 lira civarindaki bi parayi ses kartina, geri kalani ise thx sertifikali bir 5+1 hoparlore harcarim. Hem ses kalitesi daha tatminkar olacaktir,hemde kalabaligi daha az olacaktir. Parayi esas keyif alinacak organa yatirmis olmanin huzuruna deginmiyorum bile. =] amac oyun disinda muzik falansa asus xonarlar dinleme testlerinde gordugum kadariyla x-fi larin hayli onunde, insanlar bariz kaliteyi farkettiklerini soyluyorlar. Baska kulaklarin yalancisiyim. Eger napacagindan emin degilsen birazcik daha arastirmani oneririm. O kadar para harcayacagin bi sistem icin birazcik ceremesini cekmeye deger gibime geliyor. not: creative cambridge soundworks le yaptiklari hoparlorlerden sonra satis politikalari olsun, genel olarak urun kaliteleri olsun pek sevememis, hatta mumkun mertebe kacinan biri olarak oldukca onyargili bakiyorum. goz onunde bulundurula.=]Satin aldim ama ole yorum yapmissinki cokmu kotu ya bukadar:S yada boyle bir sistemi birlestirip sesini gercekten aldinmi yoksa tahminmi cok yuksek ses istemiyorum zaten az ama kaliteli ses istiyorum sonucta mahalleye konser vermicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 altec lansing 5+1 var bende. odamın harika çocuğu oldu aldığım günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 vimpir said: Satin aldim ama ole yorum yapmissinki cokmu kotu ya bukadar:S yada boyle bir sistemi birlestirip sesini gercekten aldinmi yoksa tahminmi cok yuksek ses istemiyorum zaten az ama kaliteli ses istiyorum sonucta mahalleye konser vermicem Hayirli ugurlu olsun, o kadar para verdigin bi sistemin kotu olmasina olanak yok, kaldi ki t7900 de oldukca ovguyle bahsedilen bi hoparlor dur. Zaten soyledigim sey yaptigin seyin yanlis oldugu degil, bu kadar para verecegin bi sistem icin birazcik daha arastirma yapmanin daha iyi olacagiydi. Bu mu olsun su mu olsun diye cildirmak yerine bence en guzelini bile yapmissin. Benim hic bi zaman beceremedigim bi erdemdir =] Sonuc olarak takilma bana, gule gule kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 KHaRoN said: vimpir said: Satin aldim ama ole yorum yapmissinki cokmu kotu ya bukadar:S yada boyle bir sistemi birlestirip sesini gercekten aldinmi yoksa tahminmi cok yuksek ses istemiyorum zaten az ama kaliteli ses istiyorum sonucta mahalleye konser vermicem Hayirli ugurlu olsun, o kadar para verdigin bi sistemin kotu olmasina olanak yok, kaldi ki t7900 de oldukca ovguyle bahsedilen bi hoparlor dur. Zaten soyledigim sey yaptigin seyin yanlis oldugu degil, bu kadar para verecegin bi sistem icin birazcik daha arastirma yapmanin daha iyi olacagiydi. Bu mu olsun su mu olsun diye cildirmak yerine bence en guzelini bile yapmissin. Benim hic bi zaman beceremedigim bi erdemdir =] Sonuc olarak takilma bana, gule gule kullan.bilgisayar alirken okadar arastirmayaptim kafayi yedim 1 hafta surdu:) oyuzden direk arastirmadan en iyisini aldim iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ne yapip edip Gigaworks G500 almayin, support forumlarinda da okudum, kendim de yaygin sorunundan muzdarip oldum, woofer'daki uretim hatasindan dolayi 1 ile 3 ay arasinda cortluyor ses sistemi, 10 dakikada bir kendini cotak diye kapatiyor, relayler ya da kapasitorlerle falan alakaliydi yanlis hatirlamiyorsam, bayagi tasliyorlardi support boardlarinda. Cozum niyetine elektrikciye goturup kapasitorleri falan tek tek degistirerek halledenler olmus, aldiktan 3 hafta sonra cortladi, geri iade ettim ben direk. Lansing 5+1 aldim memnunum su an. Inspire'larda boyle ciddi sorunlar yok diye hatirliyorum gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Arkadaslar butun baglantilari duzgun yaptim one takilan panelde kulaklikta calisiyor fakat uzak kumandayi henuz calistiramadim bu cihazdan elinde olan varmi? CREATIVE X-FI PLATINIUM FATAL1TY CHAMPION SERİSİ 7.1 SES KARTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 4 tane renk var siyah,turuncu, yesil, pembe pembe takilinca center hoparlardon acayip ses geliyor :S neden olur sizce bide su uzaktan kumandayi hala kullanamadim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar