fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 evet swg ye tekrar başlayacağım büyük olasılıkla bu gece girecem çünkü patchlerin süresi çok uzun sürecek bana 9-10 saat gibi bir süre verdi tabi oyunu reinstall ettiğim için de patchler yoktu neyse... eski swg maceram corbantis te başarısız bir rebel pistoleer denemesiyle sona ermişti tabi başarısız derken girdiğim butun pvpleri kaybetmeme başlıyorum.. neyse yeniden başlayacağım ve bana server önerirseniz sevinirim çoğunluk eclipse de ama sanırım o serverda bir lag söz konusu zaman zaman o yüzden başka bir server da olabilir performans daha önemli benim için ama takılacak birkaç Türk'ün de olmasını isterim ayrıca marksman açacam gene ve commando yapmayı düşünüyorum bir aralar çok güçlü bir professiondu hala öyle mi değilse ne önerirsiniz... yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bence yine de lag de olsa en iyisi eclipse sadece sehirlerde ve bazı poi lerde lag oluyor onun dışında iyi durumda yani. tabii bu arada imp olucaksın ki frf den kurtulacaksın :). Rebel olursan seni kesmek durumunda kalıcaz....[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 valla eger skill kasmak fazla istemiyorumda oyunun zevkini cikariyim missionlar yapiyim muhabbet fln ariyorsan bizim servera gel lag yok kalabalik degil bence ideal serverin adi infinity her turlu takiliriz .[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 peki profession olarak commando hala geçerli bir meslek mi yoksa başka bişi mi yapmak gerek( jedi ve bh istemiyorum arada)...imperial sevmem ama genel imperialse Türklerin imperial de olabilirim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 genel imperial denemez ama implerin çoğunlukta olduğunu zannediyorum yine de son dönemde belki rebeller yetişmiş olabilirler. bence commando çok iyi bir meslek diil. ben olsam swordsman ve riflemen olurdum. Süper bir ikili oluşturuyorlar ve de özellikle minddan pvp de çok iyiler. onun yanına bir de brawler defencelerini alırsan bence durdurulamazsın...[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hm peki swordsman yerine unarmed olsa farkeder mi? bi de statları nasıl ayarlamak gerek boyle bir karakterin[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 eger powerplay yapacam diyosan su template leri yapabilirsin rifleman - fencer - teras kasi den meditative fencer - pistoleer - teras kasi meditative bu sekilde melee ve ranged defense stack lemis olursun ranged ve melee mitigation 3 olmus olur. bi suru defense ide stack lersin. commando hic olma hic bisey yapamazsin pvp de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 oyunda türklerin çoğu eclipse server inda ama bazen lag oluyo ama bence buna değer. rebel mi yoksa imperial mı olucaksın bilmiyorum zaten temelde iki tane türk PA sı var. rebel için FrF imperial için RIP. seçim sana kalmış.[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Rifleman - Swordsman Asmund of Eclipse (R.I.P) Doctor - Musican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 evet bu sabah karakterimi yarattım eclipse serverında ismi Monco ( dün geceki filmden mi etkilendim ne? ) neyse rifleman yapıyorum belki sonradan unarmed combat da koyarım bi de novice medic kendisi şu an aynı zaman da novice scout artisan da koysam mı diye düşünüyorum...oyunda görürseniz bir selam verirsenizsevinirim bestine de takılıyorum...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar