Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 irinin telefon numarasını(cep)bilen biri varsa özelden atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 neden lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 çünkü sanane derdimkendi hesabım olsa ama çünkü zunun annesi zunu merak etmiş beni aradı zuna ulaşamıyorum diye bende arayıp irine soracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 isabellada vardır mutlaka diye sordum ancaaak cevap yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 zun ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 affiniza siginarak guluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 neyse gizem çözüldü gerek kalmadı numaraya felan pagodi dışındakilere ne işe yaramaz adamlarsınız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ahah tam da cevap vermişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 slm pmden banada atabilirsiniz bayanların tel nolarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Phyxantar said: neyse gizem çözüldü gerek kalmadı numaraya felan pagodi dışındakilere ne işe yaramaz adamlarsınız yahu yönetim şunu gör. işe yaramaz diyor sanki stepne yazıyor title'ımda. sanki ben bilinmeyen numaralar servisiyim. SERSERİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 olmaz bu sildim anne ve endişe varmış işin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 arkadaşlar numarayı bilmiyorsanız illada bişey yazmanız gerekmiyor e gereksiz şeyler yazıncada zaten telaşlı olan ben biraz ters bişey söylemişim tüm içtenliğimle özür dilerim varlığım türk varlığına armağan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Teli kapalıymış birkaç gündür, birde kadının içine BİRŞEYLER doğmuş. Ama topic açmak garip olmuş tabi. Ve hayır ana kehanetinin aksine araba falan da çarpmadı, acil serviste değil kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ohaa vicdan vicdan...bir anneyi telaşlandırdım suçlu hissediyorum./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 briareos said: zun ne ya Phyxantar said: bir insan azhuahuhzuhauhzuhau zun'a ve annesine selamlar sefgiler.. zun'u yanahlarından ve annesini ellerinden öpüyorum bu arada.. edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gizem cozulmus, sonsuza degin mutlu yasamislar. bana da bayanlarin cebini pmle atabilirsiniz btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar