fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 böğürdeki kelebekleri anlatan.. hmm bi dakka şöyle olsun çok basık bi ortamda yaşayacağını bildiği için, kozasından çıkmamamakta direnen böğürdeki kelebekleri anlatan bir şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 uuuu zor soruyosunuz bugün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ayol radyo barı çalışmıyomuş. oraya buraya tıklayın, bişey yapın pls. ühühühühü... ufaktan başladım ben, daha siparişleri şey edemedim, inceden müzik alıyorum bünyeye. bar yok diye haber edeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 oda arkadaşım çok hassas, sertinden girmeyeydik fhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ayol 2 kişi dinliyo, tüüüü... sipariş verip de dinlemeyenler var. şikayetçiyim netekim. mesela drall'un erteleme mevzusu sırada, kendisi ortalarda yok. keza fedenin böğür kelebekleri için popomu yırtıyorum, o da yok. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 eve gecsem dinlicem apla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 "14 Şubat'a sevgilisiz mi giricez kanka" diyen arkadaşlarıma (aralarında kızlar da var ahah) "yok artık daha neler" diye seslenmek istiyorum apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 akila mortisle kırıştırdı dün gözümün önünde, isyanım var ema apla:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 akilacım senin ne kabahatin var, siparişin yok ki elalem gibi. *parmakla gösterir* kelebekleri fedeye meşaz haykırıyo, adamın haberi yok. drall için parçayı seçtim, adam yok, utopia da gürültü etme dedi diye habire sallıyorum arkalara... tey tey... bar yokken size proĞram yapanda kabahat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aman aman hemen çal kulaklığa geçtim losta verdi kendini gözde o/ haha teşekkürler ayrıcana <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 aa ben de bar olmayınca başlamadın zannettim ya. :( burdayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 kelebeklerin sana "do you really want to hurt me" diye meşaz haykırırken nerelerdeydin fedecan? bitiriyom ben meşaz kaygası konseptini banne be, zaten sipariş yok, kendi meşazlarımı haykırıcam artıkın, anlayana. *kinayeli konuşmuş gibi yaparak kinaye yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yazık o kelebeklere mesajı veren parça istiyorum ben:/ çok üzgünüm şu an:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ben foruma fotosunu koymayarak gizem yaratan taş gibi hatunlara mesaj göndermek istiyorum, "Delikanlı olun lan!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 underage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 utop onu çaldık ya anacım. reytink artıyo bu arada, neşemi bulmaya başladım. ehehe... cons underage siparişin hazır, az sonra geliyo. vallahi çalıcak bahane arıyodum, canım çekmişti, süfer denk geldi.. komşu seninle de ilgileniciim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 http://firefighterclosecalls.com/images/incoming.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ahahahahahahahah of. adam orda "i tried to tell her about marx and engels, love and angels, she didn't know what for" filan diye anlatıyo hisli hisli, bi lafıyla çağrıştırdığı görsele bak. lol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Motto : "Carpe Diem" Yemini : "With this hand I will lift your sorrows. Your cup will never be empty, for I will be your wine. With this candle, I will light your way into darkness. With this ring, I ask you to be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ablam bana seslenmişsin iki kere daha adımı söylersen gelicem :P temple of love için mersi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Güncellemişim alıntılayacağıma. Asteroth said: Motto : "Carpe Diem" Yemini : "With this hand I will lift your sorrows. Your cup will never be empty, for I will be your wine. With this candle, I will light your way into darkness. With this ring, I ask you to be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 1959 isterük ama biz ablacığım!! herşey bi yana benim için de yurtdışına kaçan namıssızlara bi parça yollasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 abla öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Delaya sesleniyoruz, kendini kandırıyorsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 saygılar dela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar