Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bu akşam 2100de size yeni bi program şeyttirivericem paticiklerim. bi deneyelim, beğenirsek yine yaparız. konsept "MESAJ KAYGISI" herkes bu threadden haykırmak, dağa taşa yazmak ya da birilerine ulaştırmak istediği mesajı söyliycek/sipariş edicek, ben de ona uygun olduğunu düşündüğüm bi parça çalıp hangi özelliği sebebiyle o parçayı çaldığımı mikrofonda tatlı tatlı (?) açıklıycam. yani şöyle şeyler mesela; xxx'ten tüm dünyaya barış mesajı --> imagine, çünkü sevgi eşeği bi parça yyy'den eski sevgilisi zzz'ye "manyak karı fakyu" --> hate everything about you, çünkü yyy artık zzz'yi sevmiyo. aaa'dan bbb'ye "neden beni aramadın bebeyim, sensiz kuyularda yapayalnızım" --> i've been thinking about you, fiksasyon rahatsızlığına istinaden... ccc'den sendikaya "neden beni aranıza almıyorsunuz pis misiniz?" --> loser, adı üstünde. gibi... siparişleri almaya hemen başlıyorumm ki programa kadar azıcık düşünme ve hazırlanma fırsatım olsun. eğlenmek istiyore. bi eğlendirin be. hati pissssmi.
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 dunno online mı? nası öğrencez? sdfds edik:noktalama diye bişey varmış
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 türkler'den tüm dünyaya, Atlantik Türk gölü olacak!
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sevgili arkadaşım urmesque bugün beni keklediği için artık onu hiç sevmiyorum. sdf.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Obama'ya mesaj: Akıllı ol ümüğünü sıkmayalım
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ablacığım ses boğuk ve haşır huşur nedendir bilemedim. burdan tüm insanlığa aklını başına devşirmelerini haykırmak istiyorum. gördükleri, takıldıkları ve uğraştıklarının hiçbiri gerçek değil.
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 utopia'ya mesaj: çok seksisin seni öpmek istiyorum.
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben nihanıma (burtonesk) olan aşkımı tüm dünyaya haykırmak istiyorum bir kez daha. evet.
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Goran Bregoviç - Ederlezi türkiye deki halkların kardeşliği veya ona benzer olaylar zinciri. hadi bakalım.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 paticikteki tum kizlar icin gelsin, kizlar kizlar gelem mi? yanagizdan opem mi?
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Breedan said: Goran Bregoviç - Ederlezi türkiye deki halkların kardeşliği veya ona benzer olaylar zinciri. hadi bakalım.sarkiyi soylemiceksin, mesaji soyluceksin ema ileticek :)
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 siz mesajınızı söylüyorsunuz, parçayı ben seçiyorum. anlaşma böyle ;)
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 saol penth çok duyarlsın gg. ozman şöle yapalım paticik diablo sitesi için katkılarınızı bekliyoruz. -zegna, togie vs.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sisters of mercy alllaaaah birisinin isteği de keşke temple of love veya 1959 a tekabül etse.
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 akilaya gel yarimiz ol dedik. bizi kabul etmedi. iki genç kızın kalbini kırdı. burtoneskle ben çok üzgünüz. kırgınız. yer yer nefret doluyuz, yer yer sevgimize yeniliyoruz. buna uygun bir parça rica ediyoruz. tşk şimdiden.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 geliyorum geliyorum geliyorum geliyorum geliyorum
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oyle bi teklif gelmedi bana, halki kandirmaya yonelik hareketler bunlar.
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 aşkolsun öm ile belirttik hislerimizi.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ucak bileti olarak belirtseniz daha makbule gecerdi.
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Arsenal'e; en az 6 tane atmadan gözüme gözükmeyin. arabada beş evde onbeş şarkısını yolluyorum arsenal'e
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tşk o/ I kissed nian and I liked it o/ yanağına bi buse kondurdum nianımın ve bunu çok sevdimz o/
Öne çıkan mesajlar