Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MESAJ KAYGISI - radyoda mesajını müzikle vermekler proĞramı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu akşam 2100de size yeni bi program şeyttirivericem paticiklerim. bi deneyelim, beğenirsek yine yaparız.

konsept "MESAJ KAYGISI"

herkes bu threadden haykırmak, dağa taşa yazmak ya da birilerine ulaştırmak istediği mesajı söyliycek/sipariş edicek, ben de ona uygun olduğunu düşündüğüm bi parça çalıp hangi özelliği sebebiyle o parçayı çaldığımı mikrofonda tatlı tatlı (?) açıklıycam.

yani şöyle şeyler mesela;
xxx'ten tüm dünyaya barış mesajı --> imagine, çünkü sevgi eşeği bi parça
yyy'den eski sevgilisi zzz'ye "manyak karı fakyu" --> hate everything about you, çünkü yyy artık zzz'yi sevmiyo.
aaa'dan bbb'ye "neden beni aramadın bebeyim, sensiz kuyularda yapayalnızım" --> i've been thinking about you, fiksasyon rahatsızlığına istinaden...
ccc'den sendikaya "neden beni aranıza almıyorsunuz pis misiniz?" --> loser, adı üstünde.
gibi...

siparişleri almaya hemen başlıyorumm ki programa kadar azıcık düşünme ve hazırlanma fırsatım olsun.

eğlenmek istiyore.
bi eğlendirin be.

hati pissssmi.
Mesaj tarihi:
akilaya gel yarimiz ol dedik. bizi kabul etmedi. iki genç kızın kalbini kırdı. burtoneskle ben çok üzgünüz. kırgınız. yer yer nefret doluyuz, yer yer sevgimize yeniliyoruz. buna uygun bir parça rica ediyoruz. tşk şimdiden.
  • Yeni Oluştur...