St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Şimdi öncelikle basmane hattı açıldı mı?Geçen sene sanırım metro çalışması yüzünden kapalıydı karşıyakaya gidiyordu galiba.Ona göre ordan bucaya nasıl gidebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 3 ay once ben izmirdeyken kapaliydi daha acildigini sanmiyorum. salla zaten metroyu. buca - kemer minibusleri var, onlara bindigin gibi bucadasin. en kolay yolu bu. cok yakinlar gara, birine sor hemen gosterirler. alternatif yol basmaneden alsancaga yuruyup 70'e binmek, veya metroyla ucyola gidip minibuse binmek. ama ilk secenek cok daha kolay yani. bu arada basmane'de dikkat et bobrek koltukta yuruyosun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 niye ya basmane fuarın orlardaydı en son hatırladığım tehlikeli mi oralar?sakata gelmeyelim:D yalnız kuruçeşme caminin orda inecem dediğin minübüsler ordan geçiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yaw direk buca otobüsleri var hatta taksici ile pazarlık yap 25ytl götürsün seni normal taksi metre 40 ytl yazıyor ben verdim 40 ytl acıdım o paraya tabi beni 5 dkda götür dedim ondan öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nabtın abi ucuz olsun diye trenle gidiyom zaten yoksa otobüsle giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 haa sen basmaneden gidicen bucaya paradon o zaman direk abi ordan lozan kapısına yürücen 70e binicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 70 en mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 abi basmane onunden kemer - buca minibusu kalkiyo lan? bu arada basmane cok sakat abi cidden, dikkat et :) yururken hayko cepkin, melekler klibinde gibi hissediyosun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kaçta iniş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 9:30 yazıyo 10:30 u bulur o olum iyi tırstım lan şimdi otobüsle mi gitsem:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tren dakikasında gelir. 21:30da mı ineceksin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sen nerden geliyorsun tırsılcak bişey yok 2 bira çakıcan sonra zula yapıcan bira zulası sonra güle güle güzel uyku ile gelicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yok ya sabah 9:30 nese hallettim zaten karşıyaka da çalışma varmış tren ulukentte iniyomuş ordan karşıyaka yapacam konağa geçecem abim alacak ordan çok saolun cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ne biçim tanıttınız insana izmiri sabah 9da ne olcak basmanede?! gecenin bi vakti gelse her yerde olan tehlikeden biraz daha fazlası olur tamam da gündüz vakti, çok ayıp ettiniz, izmir ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 akşam dahi hiç bişi olmaz orası fuar kapısı önü. anca gece 1den sonra tehlikeli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yok ya ben izmir aşığıyım zaten ama basmane tarafına pek gitmediğimiz için bilmiyodum pek ondan tırstım yoksa çok severim izmiri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 5 ay çalıştım, montrö-gar arası sabahın köründe, gecenin bir vakti işe gidip geldim, tek bir sorun olmadı, siz neler yapmışsınız. dağıtırım burayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar